pug_f_e Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2009 πιστευετε οτι θα δημιουργηθει καποιο προβλημα, αν βαλω εναν δισκο διπλα στο τροφοδοτικο??
SirDiman Φεβρουάριος 14, 2009 #2 Φεβρουάριος 14, 2009 Οχι και εγω έτσι τους εχω και νομιζω πως είναι και ποιο κρύοι σε σχέση με τις μπροστά θέσεις... :to_pick_ones_nose3: edit Τωρα που το ξαναβλέπω... Τo cage του κουτιου δεν το έχεις?? Δεν φενεται να ειναι το original... Αυτο δεν εχει καθόλου τρύπες και ίσως θα δημιουργήσει πρόβλημα...
pug_f_e Φεβρουάριος 14, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 14, 2009 ναι λογικο ειναι να ειναι και πιο κρυοι.. πιο ανοιχτος χωρος, φυσαει λιγο και ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου.. η ανησυχια μου ειναι για το τροφοδοτικο, οχι για το δισκο..
SirDiman Φεβρουάριος 14, 2009 #4 Φεβρουάριος 14, 2009 δες το edit.... Μαλλον θα εχει προβλημα θέρμανσης το τροφοδοτικό...
pug_f_e Φεβρουάριος 14, 2009 Author #5 Φεβρουάριος 14, 2009 Οχι και εγω έτσι τους εχω και νομιζω πως είναι και ποιο κρύοι σε σχέση με τις μπροστά θέσεις... :to_pick_ones_nose3:edit Τωρα που το ξαναβλέπω... Τo cage του κουτιου δεν το έχεις?? Δεν φενεται να ειναι το original... Αυτο δεν εχει καθόλου τρύπες και ίσως θα δημιουργήσει πρόβλημα... αυτο δεν ειναι του κουτιου.. το ξηλωσα απο αλλου :bigsmile: δεν νομιζω να ειχε το κουτι κατι αλλο.. και για τρυπες.. εχει 2 μεγαλες σε καθε πλευρα, αμα δεις + οτι θελω να βαλω μονο εναν δισκο, οποτε δε θα ειναι στριμωγμενα
pug_f_e Φεβρουάριος 14, 2009 Author #6 Φεβρουάριος 14, 2009 δες το edit....Μαλλον θα εχει προβλημα θέρμανσης το τροφοδοτικό... μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια το δικο σου να δω πως ειναι, για να συγκρινω?
SirDiman Φεβρουάριος 14, 2009 #7 Φεβρουάριος 14, 2009 Δες εδω http://thelab.gr/showpost.php?p=876663&postcount=5361
pug_f_e Φεβρουάριος 14, 2009 Author #8 Φεβρουάριος 14, 2009 ε ενταξει, σιγα τη διαφορα.απλα το εβαλα αλλιως.Αν δεις σε μενα απο πανω ειναι οι χαραμαδες (σε σενα φαινονται φατσα οπως το βλεπουμε) και πανω κατω υπαρχουν απο 2 μεγαλες τρυπεςαλλα αν ειναι αυτο το θεμα, ανοιγω κι αλλες και μεγαλυτερες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.