Jump to content

προβλημα με wan miniport drivers, TCP/IP σε WINDOWS XP SP2 PRO (en)

destrakto

Recommended Posts

Εδω και λιγο καιρο μου εμφανιζεται προβλημα στο device manager με τους wan miniport drivers (the device failed to start). Εκανα νεο install αυτων των drivers αλλα παλι τπτ. Δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα δικτυο (ουτε με το router συνδεομαι, ουτε το bluetooth στελνει αρχεια) αλλα μαλλον το προβλημα πρεπει να ειναι με το tcp/ip το οποιο απεγκατεστησα προσπαθησα να το εγκαταστησω παλι απο το cd των windows αλλα δεν γινοταν (δεν θυμαμαι ποιο ακριβως ηταν το προβλημα νομιζω οτι some componets failed to install ή start αλλα μετα μου εμφανιζει το TCP/IP εγκατεστημενο.) Το προβλημα με το tcp/ip το ανακαλυψα οταν πηγα να κανω εγκατασταση το palm treo 750 (με windows mobile) και κατα την εγκασταση του προγραμμα του treo μου βγαζει μηνυμα : tcp/ip not installed και δεν μπορω να το συνδεσω. Μου ειχαν πει για τους miniport να εγκαταστησω service pack 3 και να δωσω μια εντολη στη command line αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω τα sp3 απο αρχειο που κατεβασα απο αλλο pc και εκει μου βγαζει προβλημα (service pack cannot upgrade a checked/(debugged) machine with a retail version η κατι τετοιο). Α επισης δεν μου εμφανιζεται κανενα προγραμμα στην απεγκατασταση προγραμματων. Αυτα τα λιγααα... Τι λετε το γλιτωνω το format ? Επισης μπορω να κανω upgrade απο cd windows xp service pack 3 ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.