Jump to content

η νεα 4890 καρτα της AMD τον Απριλιο

def

Recommended Posts

Αν ισχυουν οντως τα γραφωμενα αυτου του αρθρου και θα εχει 20% παραπανω επιδοσεις απο μια 4870 και θα εχει και την τιμη που λεει, τοτε η καρτουλα θα τα σπαει.. just perfect!!!:clap:

Υ.Γ Εστω οτι μια 4870 με μια καλη ψυκτρα/νερο φτανει η ακομα ξεπερναει τις επιδοσεις της 4890.Μια 4890 ομως με μια καλη ψυκτρα/νερο που θα φτανει??:dirol:

Οπως τα ειπαν και παραπανω...ειναι απλα μια Overclocked 4870...δυστιχως τιποτα παραπανω...

Και πλεον αυτοι που εχουν 4870 μπορουν να ριθμιζουν τα Volt της GPU τους με το RivaTuner..

Πολυ απλα και ομορφα...:giveup:

Με 1.36V @ 860 /970 και λιγο φτυσιμο και βάφτισα την 4870 > 4890 :hehe:

Απλα παιζει να ειναι διαλεγμενο chip και να εχει καλυτερα temps και να πηγαινει παραπανω απο μια απλη 4870..Thats ALL

Ρε παιδια γιατι το 285 τι ειναι? Περα απο την καταναλωση 40 watt...μια απο τα ιδια!

Εγω με την 280 gtx μου ετρεχα καθε μερα 725 και ενας φιλος μου που την πηρε τωρα πηγε 740 ε και! Ετσι ειναι , εκτος αν βαραει η ΑΤΙ ενα 950 core και 1150 και γινει γλεντι τρελο!

Ρε παιδια καθε χρονο τα ιδια! τα ξερουμε δεν τα ξερουμε, οτι παρεις τωρα σε 3 μηνες θα εχει βγει κατι αλλο....το θεμα ειναι ποσο σε καλυπτει το hardware που εχεις προσωπικα.

Το θέμα είναι να βρείς κάτι το οποίο θα σε καλύψει τουλάχιστων για κανένα χρόνο (σε ικανοποιητικά πλαίσια ) και οχι να τα σκας αδρά καθε 3μηνο

μονο μια καρτα υπαρχει 295 gtx . τελος! Θα αραξω με αυτην σιγουρα κανενα 6μηνο. ΩΧ! Σαν να ακουω τα βηματα του gomar θα μου λεει παλι διαφημιζεις τις κολασμενες επιλογες σου!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Οι αγορες μας καθοριζονται απο το τις απιατησεις που εχουμε!

μονο μια καρτα υπαρχει 295 gtx . τελος! Θα αραξω με αυτην σιγουρα κανενα 6μηνο.

Σαν να το εχω ξανακουσει αυτο το ευαγγέλιο :hehe:

Kαλα ρε παιδια τι λετε, ουδεμια σχεση εχει το 4850 με το 3870!!! Ειναι κλασης ανωτερο το 4850! Εχω κανει crossfire με 300 ευρω 2χ4850, και το συστημα πεταει,να φανταστειτε πριν ειχα 9800 gtx με 870 πυρηνα.

Εβαλα και χτες και στις δυο νερο και τελος! εχω παθει τρελη πλακα με τις καρτουλες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.