Jump to content

Sleeving Kits

Nephiλiμ

Recommended Posts

μαυρο.

ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΟ.

(τσοζεν εχεις την αδεια να παραποιησεις το νοημα της παραπανω κουβεντας μου,ελευθερα.)

Ο Chosen δεν ευκαιρει αυτο το διάστημα .

http://www.biotops.biz/shop/images/whitewidowBig.jpg

http://www.gardenscure.com/420/attachments/visual-inspirations-success-stories/28503d1035733027-white-widow-scrog-102702b.jpg

παρελαβα μολις το μαυρο κιτ.

πολυ ακριβο για αυτο που χει μεσα.

Ζητημα να στοιχιζουν και σκαρτο ευρω.

Καιρος να το φτιαξεις...αντε περιμενουμε φωτος γιατι ειμαστε και εμεις στην ουρα και περιμενουμε :happy2:

• 3 weeks later...

Πooo:shutup:

Νόμιζα ότι ήταν πιο μαύρα και ότι δεν φαίνονται από μέσα τα καλώδια :shifty:

Ετσι καθονται παντα, δεν ειναι συμπαγες αλλα διχτυωτο.

Παντως την τιμη που τα δινουν προσωπικα την θεωρω υπερβολικη.

Παλιοτερα που ειχα τροφοδοτικο χωρις sleeving ειχα βγαλει τα μολεξ και απλα ειχα περασει μικρα κομματακια θερμοσυστελλομενου ανα ~10 εκ, βεβαια αισθητικα δεν ειναι το ιδιο αλλα απο πρακτικης αποψεως ειναι μια χαρα και καθαριζεις με 1-2 € για ολα τα καλωδια...

παιδες εχετε υποψην οτι σε συνθηκες κανονικου φωτισμου δεν ειναι τοσο διαφανες.λογικα ειναι λογω flash.

δεν νομίζω με τόσο φως να έχει χρησιμοποιήσει φλας..θα φαινόντουσαν πολύ ανοιχτά όλα τα χρώματα..

εδω το sleeved πλεον καλωδιο της τροφοδοσιας του σηματος της μητρικης Maximus 2.

Το ξανακανα μετα αλλα οπως βλεπεις δεν ειναι τοσο διαφανες.

bild0484.jpg

η φώτο είναι απο κινητο.το οπτικο αποτελεσμα με απογοητευσε.δειτε στην φωτο παρακατω ενος παιδιου απο αλλο φορουμ.σουπερ.τι παραπανω κανει δεν ξερω...

post-5775-1416073894,0043_thumb.jpg

η φώτο είναι απο κινητο.το οπτικο αποτελεσμα με απογοητευσε.δειτε στην φωτο παρακατω ενος παιδιου απο αλλο φορουμ.σουπερ.τι παραπανω κανει δεν ξερω...

προφανώς θα είναι καλύτερο το sleeve εκείνου..

btw, εκτός του εσοπ που είναι πανάκριβο για το συγκεκριμένο, ξέρετε οποιοδήποτε online shop για τέτοια?κάνα λινκ?:)

Για αυτό και το είπα πιο πάνω.:turn:

Επειδή και εγώ έχω δει τέτοιες φωτογραφίες ειδικά στο xs και στο million-dollar-pc και παρατήρησα ότι είναι τελείως μαύρα σε σχέση με το δικό σου

Πρεπει να βγαλεις τα φις απο το τροφοδοτικο αλλιως δεν μπαινουν,το ειχα κανει παλιοτερα σε δικο μου psu με μπλε uv

και ηταν κορυφαιο.;)

προφανώς θα είναι καλύτερο το sleeve εκείνου..

btw, εκτός του εσοπ που είναι πανάκριβο για το συγκεκριμένο, ξέρετε οποιοδήποτε online shop για τέτοια?κάνα λινκ?:)

Είναι τελείως διαφορετικό το sleeve αυτό.Αυτό δεν έιναι δικτυωτό αλλά πλεγμένο και δεν φαίνεται καθόλου το εσωτερικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.