pswmi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2009 Καλημέρα σε όλους,που για μενα δυστυχώς δεν είναι καλή αλλα τεσπα.έχω το εξής πρόβλημα. Πήρα καινούργιο σύστημα εχθές βιαστικά γιατί μου κάηκε η κάρτα γραφικών και δεν είχα υπολογιστή. Έτσι πήρα τα πάντα χωριστά και το συναρμολόγησα εγώ. Αργησα λίγο αλλά σχεδόν τα κατάφερα. το πρόβλημα είναι οτι δεν μπαίνει στα WIN. Ούτε στην boot screen δεν φτάνει και βγάζει στιγμιαία μπλε οθόνη με κινέζικα και κάνει επανεκκίνηση. Έχω την ASUS P5Q, 2G RAM ddr3, ραντεον 4850 Sapphire, core 2 duo 8500. Να πω ότι επειδή βιαζόμουν να το δω σε λειτουργεία έβαλα τον παλιό δίσκο (ΑΤΑ) για να μη κάνω φορμάτ. Σε αυτόν είχα και τα XP και το UBUNTU. Στο UBUNTU μπαίνει αφου μου βγάλει κατι μηνύματα για την κάρτα λόγω του ότι δεν έχω βάλει drivers υποθέτω. Στα XP κάνει αυτό που είπα πριν. Πείτε μου κάτι να δοκιμάσω γιατί είμαι πόλυ απελπισμενος...Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Φεβρουάριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 Δοκίμασε να μπείς σε safe mode, αν τα καταφέρεις κάνε απεγκατάσταση τις συσκευές,κάρτα γραφικών, chipset κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Φεβρουάριος 12, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 φίλε θέλει καινούρια εγκατάσταση, από την στιγμή που βάζεις άλλη μητρική θέλεις καθαρή εγκατάσταση γιατί υπάρχουν conflicts, αν μπει σε safe mode, δοκίμασε αυτό τον οδηγό http://www.thelab.gr/showthread.php?t=56751αλλά πάλι παίζει να μην δουλέψει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pswmi Φεβρουάριος 13, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδια...εκ των υστέρων βέβαια λέω ότι το επόμενο που θα δοκίμαζα θα ήταν φορματ αλλά δεν μπορούσα εκείνη την ώρα. Αλλά ο λόγος που έκανα την ερώτηση είναι το οτι έμπαινε στο LINUX ενώ στα WIN όχι και γιαυτό ανησύχησα. Τεσπα. Απλά να πω ότι ούτε σε safe mode έμπαινε, πάλι restart έκανε.Ευχαριστώ και πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Φεβρουάριος 13, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 το linux έχει ήδη τους drivers αλλά και πάλι έτυχε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.