Jump to content

vista k ati

nekro8afths

Recommended Posts

έχω το ακόλουθες laptop : Sony Vaio P8400 @ 2,26 4gb ram ati radeon HD 3470 widows vista home premium k μερικές φορες ανά 10 έως 20 ώρες m παγώνει η οθόνη και μου βγάζει το μήνυμα graphic card driver atikmdag stopped responding ktl ktl ktl googlara αλλα δεν κατάφερα να βρω μια λύση any ideas?όλοι drivers είναι updated

επίσης έχω στην HDMI έξοδο μια τηλεόραση SAMSUNG 32" HD

δεν θα το πω με σιγουριά αλλά νομίζω ότι ζεστένεται και σταματάει η κάρτα γραφικών να δουλεύει για να μην καεί. μήπως το βάζεις πάνω σε κρεβάτι ή σε σημείο που δεν αερίζεται?

μήπως έχει μαζέψει πολύ σκόνη? όλα αυτά στα λέω γιατί ανεβάζουν θερμοκρασία. αλλιώς αν το αγόρασες πρόσφατα πάντω για service και λογικά δεν θα σε χρεώσουν αν είναι hardware πρόβλημα.

επειδή είναι καινούριο το λαπτοπάκι για να φοράει 8400 άρα και εντός εγγύησης στείλτο απευθείας στη Sony.

και γω συμφωνώ οτι γίνεται λόγω υπερθέρμανσης της κάρτας γραφικών.

για αρχή και πριν το στείλεις δοκίμασε να καθαρίσεις τις γρίλιες από σκόνες ή να φυσήξεις και με ένα blower από τις οπές μήπως και διορθωθεί χωρίς να χρειαστεί να το αποχωριστείς μιας και από οτι βλέπω είσαι εκτός Αθήνας.

το επόμενο βήμα θα ήταν ξεβίδωμα το καπάκι και καινούρια θερμοαγώγιμη πάστα κάτω από τις 2 ψύκτρες (cpu,gpu).

και στις 2 το λέω γιατί συνήθως έχουν κοινά heatpipes και επηρεάζει άμεσα τι συμβαίνει και στις 2 περιοχές.

άμα είναι να πήρες laptop κάποιας απόδοσης και να προσπαθείς να καθησυχάσεις τον εαυτό σου κάνοντας τον υποδιαίστερω των ικανοτήτων του τότε τι να πω. πάντων πίσω να στο διορθώσουνε. αν έχεις δουλειές αυτή την στιγμή τέλειωσέ τες και πάντο μετά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.