Jump to content

EVGA RMA.Έχει κανείς εμπειρία?

johntikis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας.Ζητώ την γνώμη όποιου έχει κάνει κάνει νταραβέρια με το τμήμα της EVGA στην Γερμανία.΄Έχω κάποιες επιφυλάψεις απο τα διάφορα που διαβάζω στα φόρα τους σχετικά με προβλήματα στο interface του site τους κατά την εγγραφή,registration και εκκίνηση RMA μέχρι αργοπορία και αντικαταστάσεις με "ζαβά" παρτς.Απο επικοινωνία είναι άψογοι: άμεση απάντηση και χορήγηση αριθμού RMA την άλλη μέρα.Η καρτούλα μου λογικά αύριο φτάνει Γερμανία καλά σφραγισμένη και με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά μέσα (απόδειξη αγοράς,πλήρη στοιχεία και περιγραφή προβλήματος κ.α.)

Το ερώτημα μου είναι το εξής: γνωρίζει κανείς πότε αναμένεται να επιστρέψει η αντικατάσταση και τι περίπου θα είναι;(έστειλα μια 8800GT) .Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Από RMA δεν ξέρω με αυτούς (μακριά απο μας) αλλά σου συνιστώ να επικοινωνήσεις απευθείας με αυτούς με email - εγώ αυτό έκανα καθολη τη διαδικασία step-up και ήταν όπως είδες κι εσύ άψογοι σε ότι ερωτήσεις τους έκανα.

φαντάζομαι λίγο πολύ τα ίδια πράγματα θα έκανες με την διαδικασία step-up, μόνο που θα σε χρεώσανε την διαφορά την κανούριας κάρτας που πήρες.Θυμάσαι καθόλου πόσες μέρες χρειάστηκαν απο την αποστολή μέχρι την παραλαβή της κάρτας σου; Τα μεταφορικά της επιστροφής σου χρεωθήκανε; Εμένα μου διεκρίνησαν οτι τα καλύπτουν εκείνοι unless otherwise stated όπως αναφέρουν.Για να δούμε γιατί ο έλληνας retailer :whistle2:

Η αποστολή έγινε 3/2 και η κάρτα ήρθε χθες, σου δίνουν tracking number (UPS) για να παρακολουθείς την πορεία της. Εγώ χρεώθηκα την αποστολή (12€) και τη διαφορά της κάρτας φυσικά.

ΟΚ ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου και με γειές την καινούρια σου ***λα!

• 2 weeks later...

Τελικά όλα παραπάνω απο άψογα με το service της evga..Εντός 2 ημερών τσεκάρανε την κάρτα μου (βρέθηκε ustable το πουλάκι μου..) και έστειλαν μέσω ups με δικά τους μεταφορικά μια ολοκαίνουρια 9800GT! και μετά ασχολούμαστε με το after market service του eshop..ήμαρτον και έλεος μαζί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.