cptkoulis Φεβρουάριος 15, 2009 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Κι εγω αυτο πιστευωΚαι βαριομουν να ελεγξω αν θα λειτουργουσε σε απλο πολυμπριζο του κιλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 15, 2009 Author #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Πάντως την δουλειά τους την κάνουν μια χαρά.:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Φεβρουάριος 15, 2009 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Γι'αυτο το λογο δεν παιζουν σε διαφορετικα ρολογια διοτι η φαση και ο ουδετερος πανε απο σπιτι σε σπιτι τα ιδια καλωδια ενω η γειωση ειναι ξεχωριστη για καθε εγκατασταση.αδοπάνΑ - ΑνάποδαΗ γείωση είναι κοινή για όοοολη την οικοδομή και αν είναι πάνω από 20ετίας το σπίτι σου μην περιμένεις να είναι καλή (δηλαδή λίγο θόρυβος ή καμιά 20αριά V.AC. Εγώ έχω περίπου 22VAC)Δεν γνωρίζω τα εν λόγω Home Plug αλλά αν είναι όντως μέσω της γραμμής της γείωσης τότε μήπως το πρόβλημά σου είναι στην καθαρότητα της; Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52 Φεβρουάριος 15, 2009 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 αδοπάνΑ - ΑνάποδαΗ γείωση είναι κοινή για όοοολη την οικοδομή και αν είναι πάνω από 20ετίας το σπίτι σου μην περιμένεις να είναι καλή (δηλαδή λίγο θόρυβος ή καμιά 20αριά V.AC. Εγώ έχω περίπου 22VAC)Δεν γνωρίζω τα εν λόγω Home Plug αλλά αν είναι όντως μέσω της γραμμής της γείωσης τότε μήπως το πρόβλημά σου είναι στην καθαρότητα της;Tα ιδια λεμε απλα δεν το καταλαβες... δεν μιλαω για διαφορετικα διαμερισματα στην ιδια οικοδομη αλλα για διαφορετικες οικοδομες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 19, 2009 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 Χτες ειχα μολις 0,9 Mbps και θυμηθηκα οτι ο "πομπος" ειναι πανω σε "ποιοτικο" πολυμπριζο Belkin. Το εβγαλα λοιπον απο το πολυμπριζο και το συνεδεσα μονο του σε πριζα στον τοιχο,με αποτελεσμα να δειχνει τωρα το utility της Netgear 13.02-14.00 Mbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 19, 2009 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 lol Ζήση, πήρες κι εσύ τελικά Home Plugs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 19, 2009 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 lol,selfpwned ?? Δασκαλε που διδασκες.... ΥΓ εγινε καταπληκτικη δουλεια,το νετ παει καλυτερα απο ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomniusX Ιανουάριος 2, 2010 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 Μάλιστα και λέω κι εγώ γρίφος, μήπως είναι για τον xmass γρίφο..!! Fix topic μάγκες!! Έχουμε αγχωθεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.