jimakoZzz Φεβρουάριος 14, 2009 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 ok!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goklagie Φεβρουάριος 14, 2009 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Ξέρει κανείς πως αποφεύγεται το τελωνείο σε παραγγελία από μαγαζί;Έχω ακούσει ότι τα δώρα δεν ανοίγονται, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Φεβρουάριος 15, 2009 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 Ξέρει κανείς πως αποφεύγεται το τελωνείο σε παραγγελία από μαγαζί;Έχω ακούσει ότι τα δώρα δεν ανοίγονται, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει.πάλι την ψάχνουν αν πεις ότι είναι δώρο, δεν περνούν τελωνείο νομίζω αντικείμενα κάτω των 150$ (δεν ξέρω αν πηγαίνει αθροιστικά, αν έχεις δηλαδή 3 προϊόντα των 100$ = 300$)μια λύση είναι να βρεις κάποιον που να σου κόψει μικρότερη απόδειξη, ή να πεις π.χ. να σου κόψει 2, δηλαδή για κάτι που κάνει 200$ να κόψει μία των 50$ και μία των 150$ (και να εξαφανίσεις των 150$)κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω, αυτά είναι κόλπα από κόσμο που αγοράζει από αμερική..ps: αν πεις ότι κάτι είναι δώρο και δεν έχεις απόδειξη για το πόσο κάνει, εκτός από το ότι μπορεί να το ανοίξουν, το κοστολογούν πάντα ακριβότερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goklagie Φεβρουάριος 15, 2009 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2009 ps: αν πεις ότι κάτι είναι δώρο και δεν έχεις απόδειξη για το πόσο κάνει, εκτός από το ότι μπορεί να το ανοίξουν, το κοστολογούν πάντα ακριβότερα!!!:drool::drool:Απ ότι φαίνεται, το ebay uk θα μας σώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike106 Μάρτιος 1, 2009 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2009 Εννοείται ευτυχώς που υπάρχει κ αυτό :jump1::jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Μάρτιος 30, 2009 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 ξεθαυω το θεμα επειδη σε μια εβδομαδα θα παω αμερικη και θελω να ρωτησω ατομα που τυχον εχουν παει/πηγαινουν συχνα, τι γινεται με τα λεφτα και τις πιστωτικες εκει...Δηλαδη, επειδη δε θελω να κουβαλαω πολλα μετρητα μαζι μου, και επειδη μου ειναι και αγνωστο το ποσα λεφτα τελικα θα χρειαστω....μπορω να παρω καποια prepaid card μαζι μου (πχ attica gift card που ηδη εχω στο ονομα μου) και να τη χρησιμοποιω εκει? Αυτη πανω γραφει electron visa. Θα με βολευε πολυ κατι τετοιο μιας και μπορω ανα 2-3 μερες να ζηταω να μου την γεμιζουν απο Αθηνα αναλογα ποσα ξοδευω...Διαφορετικα, υπαρχει αλλοσ τροπος να μην κουβαλαω μετρητα? Αλλη καρτα πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 30, 2009 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 Αν εχεις IBAN και φυσικα cash card βαλε οτι λεφτα πιστευεις οτι θα χρειαστεις εκει.Κρατα λιγα πανω σου ανθρωποι ειμαστε και τα αλλα στον λογαριασμο.Με Visa electron εκανα οτι ηθελα στην Σουηδια απο θεμα χρηματων και με χρεωσανετο ποσο των 4 ~5 ευρω για περιπου 15 ~17 αναληψεις.Με την prepaid card δεν ξερωπως λειτουργει αλλα αν γραφει πανω electron visa λογικα δεν θα εχεις προβλημα.Visa πιστωτικη δουλευει οπου βλεπεις το γνωστο σηματακι δηλ. σχεδον παντου ιδιως στην Αμερικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.