Reaper Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2009 Θα πάει γνωστος new york κ λέω αν αξίζει να μου φέρει τίποτε..βασικά αυτη την εποχή ήμουν στο ψάξιμο για κανα pda - κινητο.αλλά γενικά αμα εχει κανένας εμπειρία ας πει για οτιδήποτε τεχνολογικό (μικρού μεγέθους) μέχρι και ρούχαthnx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Reaper ssd δίσκο πάρε και άμα δεν σου αρέσει τον πουλάς πολύ εύκολα. έχει πάρα πολλά μοντέλα μέχρι και 100-150 ευρώ κάτω από την ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno Φεβρουάριος 11, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Apple μόνο αξίζει από USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Φεβρουάριος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 καμιά κούτα πούρα Don Pepin Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 11, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Ρούχα και παπούτσια χτύπα απο Αμέρικα Abercrombie & FitchGapNikeκαι όπως είπωθηκε κάνα Apple Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Φεβρουάριος 11, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 απλώς για το Apple και για ότι αγοράσεις φρόντισε να τα ανοίξεις και να τα χρησιμοποιείς, π.χ. ένα iPhone και να το έχεις επάνω σου για να μην περάσουν τελωνείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Φεβρουάριος 11, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 μια ερώτηση αν πάρω iphone απο usa λειτούργει ελλαδα?@Artist εγω δεν καπνίζω αλλα θα ενημερώσω γιατι αυτός που πάει ειναι φανατικός καπνιστήςthanks για τις πληροφοριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Φεβρουάριος 11, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 λογικά δουλεύει!!!! γιατί ούτως ή άλλως δεν έχει ελληνικά!!!!αν και εγώ δεν θα έπαιρνα iphone αλλά αν έχει αρκετή διαφορά στην τιμή και σ αρέσει η ιδέα... αλλιώς κανένα ipod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Φεβρουάριος 11, 2009 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 μπορει κανεις να αναφερει τι γινεται με το τελωνιο? Οτιδηποτε το κρατας στα χερια σου στο αεροπλανο ειναι ok? Δηλαδη μπορεις να φερεις ετσι ενα laptop πχ?Θα ηθελα να παρω μια τηλεοραση βεβαια αλλα εκει δε γλιτωνω ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dop Φεβρουάριος 11, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Είναι λίγο θολό το πράμα. Βασικά αν είναι κάτι εκτός κουτιού (πχ σε τσάντα κλπ) τότε δεν έχεις πρόβλημα να το βάλεις και να το βγάλεις από την χώρα. Φίλοι έχουν κουβαλήσει 2+ laptops, εγώ 2 (κοιτούν περίεργα στους ελέγχους βέβαια), πάνω από 3 κινητά (ταυτόχρονα) και μέχρι και μητρική με επεξεργαστή και μνήμη σε checked baggage και ποτέ δεν είχα πρόβλημα - μόνον μια φορά, που ο έλληνας αστυνομικός όταν έλεγχε στο αεροδρόμιο Μακεδονία και βρήκε την mobo στη βαλίτσα ρωτούσε αν επιτρέπεται να περάσει (η απάντηση μου ότι ήταν μητρική τον άφησε λίγο... αποσβωλομένο)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Φεβρουάριος 11, 2009 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 λάπτοπ μπορείς να φέρεις, πάρε και μια τσάντα για διπλό λαπτοπ, και ρίξε και μερικά κινητά μέσα και τα manual μέσα στην βαλίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 11, 2009 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Ρούχα και παπούτσια χτύπα απο Αμέρικα Abercrombie & FitchGapNikeΚαι Nautica και Lacoste και...Αυθεντικά εχει εκει σε τιμές υποδεκαπλάσιες της ελλάδος - στην κυριολεξία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPsy Φεβρουάριος 12, 2009 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 εμενα παιδια μου εφεραν κομματια υπολογιστη απο αμερικη μεσα στα κουτια τουσ αλλα μεσα στην βαλιτσα κ δεν υπηρχε κανενα απολυτως προβλημα...δεν νομιζω να συναντισει καποιο προβλημα ο φιλος...τουλαχιστον εμενα μου τα εφεραν χωρις κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 14, 2009 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 μια ερώτηση αν πάρω iphone απο usa λειτούργει ελλαδα? ΟXI δεν λειτουργει... Εκτός αν κανεις jailbreak και τα σχετικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Φεβρουάριος 14, 2009 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 ΟXI δεν λειτουργει...Εκτός αν κανεις jailbreak και τα σχετικά... άρα λειτουργεί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 14, 2009 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Ακριβως ολα τα iphone δινονται με την εταιρια AT&T.....αλλα μπορει να δουλεψει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Φεβρουάριος 14, 2009 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 +1 για τον ssd !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 14, 2009 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 άρα λειτουργεί!!! Ναι αλλα οχι Out of the box... Μονο τα ελληνικά Iphone λειτουργούν σε ολα τα δίκτυα χωρις πείραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Φεβρουάριος 14, 2009 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 δεν μας φαιρνεις και εμας τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Φεβρουάριος 14, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 παιδια thanks για τις πληροφοριες..θα εφερνα σε ολους αν πηγαινα εγω... αλλα μην φορτωσω και τον φιλο μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.