Jump to content

Αγορες απο Αμερικα?

Reaper

Recommended Posts

Θα πάει γνωστος new york κ λέω αν αξίζει να μου φέρει τίποτε..

βασικά αυτη την εποχή ήμουν στο ψάξιμο για κανα pda - κινητο.

αλλά γενικά αμα εχει κανένας εμπειρία ας πει για οτιδήποτε τεχνολογικό (μικρού μεγέθους) μέχρι και ρούχα

thnx!

μπορει κανεις να αναφερει τι γινεται με το τελωνιο? Οτιδηποτε το κρατας στα χερια σου στο αεροπλανο ειναι ok? Δηλαδη μπορεις να φερεις ετσι ενα laptop πχ?

Θα ηθελα να παρω μια τηλεοραση βεβαια αλλα εκει δε γλιτωνω ετσι?

Είναι λίγο θολό το πράμα. Βασικά αν είναι κάτι εκτός κουτιού (πχ σε τσάντα κλπ) τότε δεν έχεις πρόβλημα να το βάλεις και να το βγάλεις από την χώρα. Φίλοι έχουν κουβαλήσει 2+ laptops, εγώ 2 (κοιτούν περίεργα στους ελέγχους βέβαια), πάνω από 3 κινητά (ταυτόχρονα) και μέχρι και μητρική με επεξεργαστή και μνήμη σε checked baggage και ποτέ δεν είχα πρόβλημα - μόνον μια φορά, που ο έλληνας αστυνομικός όταν έλεγχε στο αεροδρόμιο Μακεδονία και βρήκε την mobo στη βαλίτσα ρωτούσε αν επιτρέπεται να περάσει (η απάντηση μου ότι ήταν μητρική τον άφησε λίγο... αποσβωλομένο)...

Ρούχα και παπούτσια χτύπα απο Αμέρικα

Abercrombie & Fitch

Gap

Nike

Και Nautica και Lacoste και...

Αυθεντικά εχει εκει σε τιμές υποδεκαπλάσιες της ελλάδος - στην κυριολεξία.

εμενα παιδια μου εφεραν κομματια υπολογιστη απο αμερικη μεσα στα κουτια τουσ αλλα μεσα στην βαλιτσα κ δεν υπηρχε κανενα απολυτως προβλημα...δεν νομιζω να συναντισει καποιο προβλημα ο φιλος...τουλαχιστον εμενα μου τα εφεραν χωρις κανενα προβλημα :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.