psyber Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2009 έχοντας βαρεθει τα z-5500 και μη έχοντας ιδαίτερο χώρο μπαίνω στον πειρασμό να χτυπήσω αυτά λόγω πληθώρας συνδέσεων και τιμής :http://www.behringer.com/EN/Products/MS40.aspx γενικα έχω ακουσει οτι τα μονιτορ παιζουν αξιοπρεπως μουσική και ότι τα συγκεκριμενα είναι σαφώς ανώτερα απο λυσεις του τυπου creative και logitech. εσεις τι λετε?:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Γιατι δεν κοιτας και απο M-Audio πλευρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 10, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 δεν εχω αντιρρηση αλλα αυτα έχουν πολυ καλες συνδεσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Εγώ ψάχνω για σετ ενισχυτή + ηχεία για μουσικούλα και έχω πελαγώσει στις ακροάσεις.Απλά πριν αποφασίσεις τι θα πάρεις φρόντισε να ακούσεις μόνος σου. Η επιλογή να μη γίνει με βάση review δλδ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Φεβρουάριος 13, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Φίλε τα ηχεία που πρότινες είναι monitor...Συγκεκριμένα το κάθε ένα είναι ανεξάρτητο (και αυτοενισχυόμενο) με 2 ξεχωριστές εξόδους RCA(για το κάθε ένα)!!Η χρήση αυτών είναι κυρίως για studio (ηχογραφήσεις κτλ.)...τώρα όσο για μουσική ο ήχος τους είναι καλός αλλά "ξερός", έχουν καλά ψηλά και μέτρια μπάσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 13, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Συγκεκριμένα το κάθε ένα είναι ανεξάρτητο (και αυτοενισχυόμενο) με 2 ξεχωριστές εξόδους RCA(για το κάθε ένα)!!φιλε μου αυτο δεν ισχυει. RCA και οπτικη έχει το δεξι το αριστερο απλα έχει μια συνδεση για να παζει μαζι με το δεξι stereo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Φεβρουάριος 26, 2009 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 Τα συγκεκριμένα είναι αντιγραφή από αντίστοιχο μοντέλο της EDIROL, τουλάχιστον οπτικά, η γνωστή τακτική της Behringer.Πόσα χρήματα διαθέτεις για ηχεία ?Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να έχεις μικρότερη έκταση στις χαμηλές, αλλά αυτό που θα ακούς (όσο χαμηλά πάνε), θα είναι πολύ καθαρότερο τονικά από οποιοδήποτε άλλο ηχείο υπολογιστή που σκοπό έχει να εντυπωσιάσει και όχι να αποδώσει αξιόπιστα (*) το μουσικό περιεχόμενο.Θα ακούσεις πράγματα που μέχρι τώρα δεν άκουγες ( ακόμα και με τα Behringer, αν όχι με τα EDIROL) , εκτός και αν διαθέτεις κάποιο άλλο αξιόπιστο σύστημα αναπαραγωγής.ΥΓ. Αν θέλουμε να μιλάμε πραγματικά για (*) αξιοπιστία, πάμε πάνω από χιλιάρικο στα αυτοενισχυόμενα, σωστό χώρο και εκπαιδευμένο αυτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.