ennia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2009 εχω ενα παλιο laptop toshiba satelline.θελω να του κανω φορματ για να του περασω καινουργια windows γιατι τα υπαρχον εχουν βαρυνει πολυ. οταν ομως του βαζω να κανει boot απο το cd ξεκιναει και μετα απο λιγα δευτερα βγαζει μπλε οθονη και κατι κινεζικα. με αποτελεσμα να σταματαει η ολη διαδικασια εκει. ουτε φορματ μπορω να κανω ουτε να περασω windows.Πειτε μια λυση γιατι θα σκασω......................:banging::banging::banging::banging:
ennia Φεβρουάριος 10, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 10, 2009 εχω βαλει 2 διαφορετικα cd windows αλλα και παλι το ιδιο προβλημα εχω.......υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενος ο δισκος απο την εταιρια?αν ναι πως θα τον ξεκλειδωσω?
ennia Φεβρουάριος 10, 2009 Author #5 Φεβρουάριος 10, 2009 το ενα ναι το αλλο οχι.........το προβλημα παραμενει.ψαχνω και στη toshiba μηπως βρω καμια ακρη με το recovery console. μηπως ειναι κλειδωμενος ο δισκος. αλλα ουτε εκει βρησκω ακρη.παω να σκασω.
ennia Φεβρουάριος 13, 2009 Author #7 Φεβρουάριος 13, 2009 παιδια ειναι αγορασμενο απο ιδιωτη.... οποτε δεν εχω τιποτα.
HotPeanut Φεβρουάριος 13, 2009 #8 Φεβρουάριος 13, 2009 παιδια ειναι αγορασμενο απο ιδιωτη.... οποτε δεν εχω τιποτα.Κακώς, το πρώτο που έπρεπε να ζητήσεις στην αγορά του ήταν το recovery disk. Βασικά πρέπει να βρεις cd με ενσωματωμένους τους sata drivers.
tristeno Φεβρουάριος 13, 2009 #9 Φεβρουάριος 13, 2009 Μπορείς να τρέξεις το memtest? Το είχα πάθει παλιά όταν αναβάθμισα μνήμη και τελικά έφταιγε ένα από τα τσιπάκια.
ennia Φεβρουάριος 13, 2009 Author #10 Φεβρουάριος 13, 2009 Μπορείς να τρέξεις το memtest? Το είχα πάθει παλιά όταν αναβάθμισα μνήμη και τελικά έφταιγε ένα από τα τσιπάκια.δεν το εχω μπροστα μου ατη τη στιγμη αλλα θα το δοκιμασω.....Κακώς, το πρώτο που έπρεπε να ζητήσεις στην αγορά του ήταν το recovery disk. Βασικά πρέπει να βρεις cd με ενσωματωμένους τους sata drivers.εαν δεν βρω cd με ενσωματωμένους τους sata drivers μπορω να τους κατεβασω απο το site και να τους βαλω σε ενα φλασακι? θα δουλεψει ετσι?
HotPeanut Φεβρουάριος 13, 2009 #11 Φεβρουάριος 13, 2009 Με usb δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος. Να φτιάξεις δηλαδή ένα cd των win με τους sata drivers μέσω του προγράμματος nlite.
ennia Φεβρουάριος 13, 2009 Author #12 Φεβρουάριος 13, 2009 Με usb δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος. Να φτιάξεις δηλαδή ένα cd των win με τους sata drivers μέσω του προγράμματος nlite.μπορεις να μου το πεις αυτο λιγο πιο αναλυτικα.... πως θα το κανω αυτο....
SCREPTOS Φεβρουάριος 17, 2009 #13 Φεβρουάριος 17, 2009 Πριν κάνεις πολλά πολλά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις καλά αν κάτω από τα κινέζικα μπορείς να αναγνωρίσεις κάτι π.χ. 000000007b αν υπάρχει αυτό τότε ναι θα πρέπει να ψάξεις για οδηγούς του κοντρολερ σατα αν πάλι σου βγάζει κάτι άλλο κάνε μια αναζήτηση στο google για να δεις τι ακριβός σημαίνει το σφάλμα. Από κει και πέρα αν θέλεις πες μου ποιος είναι ο φορητός σου να σου πω αν έχει sata δίσκο.
ennia Φεβρουάριος 25, 2009 Author #14 Φεβρουάριος 25, 2009 Πριν κάνεις πολλά πολλά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις καλά αν κάτω από τα κινέζικα μπορείς να αναγνωρίσεις κάτι π.χ. 000000007b αν υπάρχει αυτό τότε ναι θα πρέπει να ψάξεις για οδηγούς του κοντρολερ σατα αν πάλι σου βγάζει κάτι άλλο κάνε μια αναζήτηση στο google για να δεις τι ακριβός σημαίνει το σφάλμα. Από κει και πέρα αν θέλεις πες μου ποιος είναι ο φορητός σου να σου πω αν έχει sata δίσκο.toshiba satellite L40-14B PSL4CE
kallileo Φεβρουάριος 25, 2009 #15 Φεβρουάριος 25, 2009 Sata σκληρο εχει.Εχεις 2 επιλογες:1. Πας στο bios και βαζεις τον sata controller σε IDE mode και κανεις την εγκατασταση κανονικα.2. Ενσωματωνεις τους οδηγους στα windows με το nlite.Οδηγοςhttp://paparadit.blogspot.com/2007/06/installing-sata-hard-drive-with-windows.htmlDrivershttp://www.download.com/AHCI-Intel-ICH8-Sata-AHCI-driver-v7-0-0-1020-Vista-zip/3000-2122_4-167594.html
ennia Φεβρουάριος 28, 2009 Author #16 Φεβρουάριος 28, 2009 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια....το προβλημα λυθηκε με την ενσωματωση των sata drivers στα windows me to nlite....Special thanxs στο kallileo για τον οδηγο του nlite.
AgHarTa Μάρτιος 2, 2009 #17 Μάρτιος 2, 2009 Sata σκληρο εχει.Εχεις 2 επιλογες:1. Πας στο bios και βαζεις τον sata controller σε IDE mode και κανεις την εγκατασταση κανονικα.2. Ενσωματωνεις τους οδηγους στα windows με το nlite.Οδηγοςhttp://paparadit.blogspot.com/2007/06/installing-sata-hard-drive-with-windows.htmlDrivershttp://www.download.com/AHCI-Intel-ICH8-Sata-AHCI-driver-v7-0-0-1020-Vista-zip/3000-2122_4-167594.htmlEkana eggrafi sto site mono gia na sou pw eyxaristw!!!Espasa to kefali mou 3 meres twra dokimasa oles tis ekdoseis windows diabasa ateliwtes selides forum ellinika kai xena gia na kanw ena aplo format se ena TOSHIBA laptop kai mono apo esena akousa ti swsti apantisi kai allaxa apo to bios to sata controller se IDE mode kai etsi apla ekane format!an se eixa mprosta mou 8a se filousa! :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap::snap:
kallileo Μάρτιος 3, 2009 #18 Μάρτιος 3, 2009 an se eixa mprosta mou 8a se filousa! Αυτο ειναι disturbing θα ελεγα...Εξαρταται απο το φυλο βεβαια. :man_in_love:Γραφε Ελληνικα.
AgHarTa Μάρτιος 3, 2009 #19 Μάρτιος 3, 2009 οχι ενταξει το σωστο φυλο εχω και sorry απλα χτες ημουν ενθουσιασμενη και το εγραψα χωρις να διαβασω τους κανονες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.