Jump to content

Labelflash ή Lightscribe?

FREY REACTOR

Recommended Posts

αν και έχω labelflash, είδα ότι το lightscribe υποστηρίζεται από πολλά recorders, υπάρχουν πολλές μάρκες για δισκάκια και είναι πιο φτηνά, ενώ το labelflash νομίζω υποστηρίζεται μόνο από την NEC (για συσκευές) και την Fuji (για δισκάκια)

Κι εγώ θα έλεγα lightscribe.Συμβατότητα σε περισσοτερες συσκευες-προγραμματα και πιο φθηνα δισκακια.Βέβαια θα έλεγα οτι σαν χαρακτηριστικό δεν θα πρέπει να σε απασχολεί και πολύ καθότι η ενασχόληση σου με το το σπορ παίζει να περιοριστει μέχρι τα 5 δισκάκια αντε 10.Θα δεις πως είναι θα χαρεις στη αρχη "τι ωραια τι καλα" αλλά μετα θα πεις "σιγα μην σκαω παραπάνω λεφτά για να ζωγραφίζω πάνω στο cd" .

έχω ένα Nec Label Flash και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ να φτιάξω ένα κοβερ επάνω στο DVD:slap:Με ποιό πρόγραμμα γίνεται;;)Να το δοκιμάσω να μου φύγει η π:pleasantry:εριέργεια...

athlon κ γω ακριβως τα ιδια..ολο λεω θα παρω κ ποτε δεν παιρνω δισκακι label flash..

κοίταξα στο e-shop/plaisio και δεν έχουν labelflash dvdακια και σοκαρίστικα παίδες!!!:p:P

Που θα βρώ;:rofl:

To LabelFlash μάλλον πέθανε και ειδικά στα μέρη που κοιτάς.

Επίσης το Labelflash είναι μπλε/μωβ και το lightscribe χρυσό/καφέ. Εδώ παίζει η προσωπική προτίμηση. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το labelflash.

Θετικό τώρα του lightscribe είναι ότι βγάζει και cd εκτός από dvd ενώ το labelflash μόνο dvd.

Τώρα στην ουσία. Επειδή το labelflash ήθελε συγκεκριμένα Nero για να παίξει όταν το έψαχνα εγώ από εδώ μπορείς να κατεβάσεις το επίσημο προγραμματάκι labelflash για να σχεδιάσεις και να κάψεις το δισκάκι σου.

Τέλος κενά δισκάκια μπορείς να αγοράσεις από το Πλαίσιο

προκειμένου να πληρώνετε πιο ακριβά τα δισκάκια, είναι προτιμότερο να πάρετε ένα recorder με lightscribe, μιας και στην 50άδα κάνετε και απόσβεση!!!

εγώ ακόμη δεν έχω δοκιμάσει να γράψω με Labelflash!!!

Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει εγώ είναι αυτό http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=66_103&products_id=933

βγαίνει σε διάφορα χρώματα και έχει φάση πέρα από την ποιότητα Verbatim.

Τώρα υπάρχουν και αυτά για φθηνά http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.MAX1072

Το LabelFlash δεν το εχω τεστάρει αν και σπανίζει πλέον

Αντε να δούμε και Lightscribe Blu-Ray

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.