kreach Φεβρουάριος 21, 2009 Author #21 Φεβρουάριος 21, 2009 Ένα έχω να πω για το Team Viewer: Είναι ΦΟΒΕΡΟ (*) Το δοκίμασα χτες βράδυ με μια ξαδέρφη, ήταν απίστευτη εμπειρία Δυστυχώς, μου πήρε καιρό μέχρι να πείσω κάποιον να το δοκιμάσω, βασικά κάποιος να γίνει το "πειραματόζωο" Όλοι μου λέγανε, δοκίμασέ το πρώτα και μετά το βάζω στο pc μου μη γίνει καμιά στραβή ! ΥΓ Παρακαλώ ένας Admin να κάνει τροποποίση της απάντησης αυτής. Αιτία ένα bug που βρήκα. Όταν ΔΕΝ γίνεται ΠΛΗΡΗΣ επεξεργασία βγαίνουν κάτι περίεργα στη θέση του enter, " " κτλ Edit:Για να μην μου πετάξετε κάποιο σχόλιο και χρειαστούν μερικά γραμμάρια πιπέρι στις γλώσσες μερικών ( ) αναφέρομαι στο ότι της κουνούσα ΕΓΩ το ποντίκι, κι ενώ μιλούσαμε ταυτόχρονα μέσω ΜΣΝ έγραφα από το ΔΙΚΟ της ΜΣΝ αυτά που ήθελα να της πω (φαινότανε από το παράθυρο του ΜΣΝ σα να μιλάει με τον εαυτό της !) και τέτοια :jump1:
louis_gas Φεβρουάριος 21, 2009 #22 Φεβρουάριος 21, 2009 Το teamviewer το χρησιμοποιω και εγω πολυ καιρο και ειναι πραγματι πολυ καλο και απλο.@kreach κατεβασε και το QuickSupport και οποιος σου ζηταει βοηθεια, του το στελνεις (1,5MB), το τρεχει και σου λεει το id και pass.. Ουτε εγκατασταση χρειαζεται να κανει ουτε τιποτα. Οτι πιο απλο.
GoMaR Φεβρουάριος 21, 2009 #23 Φεβρουάριος 21, 2009 teamviewer ειχα και εγω μονο που το κλειδωσα ο βλ@κας.δες εδω μηπως την πατησεις αργοτερα.Βεβαια δε ξανασχοληθηκα και πολυ
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 22, 2009 #24 Φεβρουάριος 22, 2009 Teamviewer μαγκες ειναι πολυ ευχρηστο και πολυ γρηγορο...
l2phile Φεβρουάριος 22, 2009 #25 Φεβρουάριος 22, 2009 http://www.uvnc.com/pchelpware/sc/index.htmlΕγώ πάλι χρησιμοποιώ + προτείνω αυτό.1. Βάζεις κάποια στοιχεία (όπως την ip σου και την port) και σου φτιάχνει ένα .exe.2. Το στέλνεις στον άλλον κ αυτός όποτε θέλει το τρέχει κ σου ρχεται αίτηση να μπεις στο pc του.Οπότε ούτε αυτός φοβάται ότι θα μπαίνεις όποτε γουστάρεις, ούτε χρειάζεται να έχει ανοιχτά ports.Προϋπόθεση: Να έχεις ανοιχτό το port που δήλωσες στον υπολογιστή σου και να τρέχεις το UltraVNC Viewer (Listen Mode), όποτε θέλει ο άλλος να μπεις στο πισι του
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.