Jump to content

XP LAPTOP

JIMPRO

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω ενα acer στο οποιο εχω εγκατεστημενα vista και οταν κανω boot απο το cd για να περασω xp μου γραφει οτι δεν βλεπει το σκληρο...???

τι μπορω να κανω???

Πρώτα απ'όλα μπες στο bios για να σιγουρευτείς ότι βλέπει τον σκληρό σου κανονικά !

Μια άλλη πιθανότητα είναι να χρειάζεσαι drivers για τον σκληρό

το σκληρο τον βλεπει κανονικα

το θεμα ειναι οτι οταν ξεκινησει η εγκατασταση των xp μου βγαζει οτι δεν υπαρχει δισκοσ...

δοκιμασα το nlite αλλα τπτ...

μηπωσ χρειαζεται συγκεκριμενη διαδικασια...???

Δηλαδή με το nlite τι έκανες? Γιατί το nlite είναι ο ποιο εύκολος τρόπος.

Επίσης, τον τελευταίο καιρό έχουν ρωτήσει το ίδιο πράγμα άλλα 4-5 άτομα, τι γίνεται αποφασίσατε όλοι μαζί για format?

Και άντε αποφασίσατε, ένα search δεν βλάπτει...

απο οσα διαβασα δν βρηκα κατι κατατοπιστικο...

μηπωσ καποιοσ θα μπορουσε να μου δωσει τα φωτα του...???

γιατι γραφει οτι δεν βλεπει καθολου σκληρουσ κατα την εγκατασταση των xp???

Οι Sata δίσκοι στα XP απαιτούν εγκατάσταση οδηγών για τον sata controller, με το που αρχίζει το install.

Με το που θα ξεκινήσει η εγκατάσταση, θα πει κάτω "press F6 to install additional scsi drivers", εκεί πρέπει να πατήσεις F6 και να βάλεις floppy με τους οδηγούς. Αν δεν έχεις floppy, πρέπει να τους βάλεις είτε με usb stick(θέλει κόλπο για να γίνει bootαble, και δεν παίζει πάντα), ή να έχεις ενσωματώσει τους οδηγούς από πριν στο cd των XP με το nlite.

Γιαυτό και ρωτώ τι έκανες με το nlite, γιατί λες ότι το χρησιμοποίησες...

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.