cabdik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 εχω σε laptop 2 καρτες ηχου. 1 onboard- 1 εξωτερικη. γινεται να κανω την εξωτερικη καρτα να παιζει ενα προγραμμα (π.χ winamp) και ενα αλλο προγραμμα (π.χ. WMP) να παιζει με την onboard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Φεβρουάριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Nαι γινεται...Πας στο winamp->options->preferences->plug-ins->Output και πατας configure στο επιλεγμενο plugin εξπδου.Στην μπαρα device διαλεξε την αντιστοιχη καρτα ηχου που θες να χρησιμοποιει το winamp.(δλδ αν εχεις επιλεξει απο το control panel τα windows να χρησιμοποιουν την Onboard, στο winamp θα επιλεξεις την εξωτερικη)Eλπιζω να βοηθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 10, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 ναι φιλε μου. ευχαριστω. εγινε η δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeniusGreg Φεβρουάριος 25, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 Γενικα σε οποιοδηποτε προγραμμα απο τις επιλογες πρεπει να επιλεξεις την αντιστοιχη εξοδο ηχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Φεβρουάριος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 Έχω την εντύπωση ότι ο WMP διαβάζει το Output Device από το Control Panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.