cabdik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 εχω σε laptop 2 καρτες ηχου. 1 onboard- 1 εξωτερικη. γινεται να κανω την εξωτερικη καρτα να παιζει ενα προγραμμα (π.χ winamp) και ενα αλλο προγραμμα (π.χ. WMP) να παιζει με την onboard?
Kosmos Φεβρουάριος 10, 2009 #2 Φεβρουάριος 10, 2009 Nαι γινεται...Πας στο winamp->options->preferences->plug-ins->Output και πατας configure στο επιλεγμενο plugin εξπδου.Στην μπαρα device διαλεξε την αντιστοιχη καρτα ηχου που θες να χρησιμοποιει το winamp.(δλδ αν εχεις επιλεξει απο το control panel τα windows να χρησιμοποιουν την Onboard, στο winamp θα επιλεξεις την εξωτερικη)Eλπιζω να βοηθησα.
GeniusGreg Φεβρουάριος 25, 2009 #4 Φεβρουάριος 25, 2009 Γενικα σε οποιοδηποτε προγραμμα απο τις επιλογες πρεπει να επιλεξεις την αντιστοιχη εξοδο ηχου.
cebit Φεβρουάριος 26, 2009 #5 Φεβρουάριος 26, 2009 Έχω την εντύπωση ότι ο WMP διαβάζει το Output Device από το Control Panel.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.