Kostas007 Φεβρουάριος 10, 2009 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 απορω πως ορισμενοι εχουν δει το πραγμα.Οταν παιρναμε τις 2χ1 @800αρες με 200Ε και παιζαμε τοτε και το crysis μας και το bf2142 με 30-40 παικτες δε σερνοταν ε; βεβαια ειχαμε ΧΡ τοτε.Και τωρα ενα μεγαλο ποσοστο ΧΡ εχει.(οπως και εχω) Ενταξει δε λεω οτι εχεις αδικο αλλα ισχυει κατα ενα μικρο ποσοστο αυτο.αν εχεις vista αν δε τα εχεις ρυθμισει σωστα και αν θες να παιξεις πολυ βαρια παιχνιδια. Εκει θες αερα τα 2γιγα.Αλλα οχι ομως να λεμε και το αλλο ακρο της καταστασης. εκει παει η υπερβολη το crysis για μενα δεν υφισταται δοκιμασε να παιξεις gta iv,η wow και θα δουμε πως θα παιζεις με 2 γιγα ραμ. οταν εδινες 200 ευρω για 2 γιγα,απλα δεν ειχες επιλογη για κατι παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fentagin600 Φεβρουάριος 10, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Πάντως τώρα που κοίταζα κι εγώ κάποια τεστ ο cabdik έχει δίκιο ο amd 8750 είναι καλύτερος και βάζει κάτω τον intel 8400 αλλά δεν υπάρχει στο e-shop ούτε στο πλαίσιο. Όμως και ο 8650 είναι αρκετά καλός και μάλλον καλύτερος από τους δυπύρηνους που λέτε αλλά έχουν μικρές διαφορές. Ουφ μπέρδεμα...Ρωτάω ξανά γιατί 2Χ1 γίγα dual chanel και όχι μονό στικάκι 2 γίγα με προοπτική για αγορά άλλου ένα? Υπόψη χρησιμοποιώ κι εγώ xp. Αν θέλω να παίξω wow θα πρέπει να έχω vista που αναγνωρίζει 4 γίγα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 10, 2009 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 fentagin600 αν η αγορά 2 stick 2gb είναι άμεση τότε ναι θα πάρεις 1 stick τώρα και το δεύτερο μετά. θα το ξαναπώ ότι εκτός από το o/c δεν χρειάζονται μνήμες πάνω από 800mhz.δεν θα δεις διαφορές εκτός από τα μετροπρογράμματα κάτι το οποίο είναι πολύ μικρό μεταξύ 800-1066. αν δεν πας σε 2*2gb stick άμεσα καλό θα ήταν να πάρεις 2*1 gb για να εκμεταλευτείς το dual chanel. το ότι δεν θα βλέπουν τα 32bit λειτουργικά τα 4gb μην σε απασχολεί μιας και όταν πας στα seven θα είσαι καλυμμένος. δεν υπάρχει κανένα software που να τρέχει μόνο στα 64bit και όχι στα 32bit ενώ το αντίθετο υπάρχει. βάλε τα xp και μετά τα seven εγώ αυτό σου προτείνω. από επεξεργαστή άμα δεν βρεις πάρε αυτόν που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 10, 2009 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 skroutz.gr και θα τον βρεις τον 8750ΒΕ :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 10, 2009 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 το crysis για μενα δεν υφισταταιδοκιμασε να παιξεις gta iv,η wow και θα δουμε πως θα παιζεις με 2 γιγα ραμ. οταν εδινες 200 ευρω για 2 γιγα,απλα δεν ειχες επιλογη για κατι παραπανω. να βαλω 4gb ram γιατι θα μου σουρνεται σε ενα παιχνιδια γεματο bugs? Ενταξει τι να πω.. Για να μη παρεξηγουμαστε , δε λεω να μη παει σε 4γιγα..σαφως και να παει με τετοιες τιμες.Ουτος η αλλος κερδος του θα ναι. απλως εγω σταθηκα σε αυτα που ειπες ωπου και συνεχιζω να το θεωρω υπερβολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Φεβρουάριος 10, 2009 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Vgiogo η μητρική πρέπει να υποστηρίζει phenom 2 επεξεργαστές. Η ιστοσελίδα τα λέει λίγο μπερδεμένα αλλά στη καρτέλα που λέει cpu support τους αναφέρει. Αν μπορείς πες μου πια της asrock εννοείς να την κοιτάξω.. Τώρα ο AMD X2 6000+ ή ο 7750 Χ2 είναι φτηνότεροι από τον τριπύρηνο και αν οι επιδόσεις τους είναι καλύτερες ή παραπλήσιες όπως λέτε τότε θα επιλέξω έναν από αυτούς. Χρησιμοποιώ κι εγώ windows xp οπότε 2 γίγα προς το παρόν είναι μιά χαρά. Σας λέω δεν είμαι φανατικός gamer και αν δω ότι το μηχάνημα δεν τραβάει τότε προσθέτω άλλη μία μνήμη δεν είναι κάτι που δε μπορώ να κάνω και αργότερα... Γιατί όμως 2Χ1 dual chanel και όχι απλά 2 γίγα μονό στικάκι? Εχεις δίκιο στη καρτέλα "cpu support" δείχνει πως είναι συμβατή η μητρική με τους νεώτερους επεξεργαστές, αλλά "τα λέει λίγο μπερδεμένα" όπως λες κι εσύ...δλδ τί νόημα έχει το Chipset• AMD® 790GX and SB750 Chipset *We suggest users choosing DKA790GX Platinum and DKA790GX motherboards to enable the AMD ACC function. ...και γιατί αυτό από τη στιγμή που το υποστηρίζει το τσιπσετ; Είναι να σε βάζει σε σκέψεις...Για το dual channel τουλάχιστον παλιότερα που ασχολούμουν περισσότερο οι μετρήσεις έδειχναν σημαντική άνοδο επιδόσεων, για τις καινούριες μητρικές και κανούριες μνήμες να πω την αλήθεια δεν έχω δει (ούτε έχω ψάξει) συγκριτικές μετρήσεις single/dual channel για να σου πώ ακριβώς σε τί συνίσταται αυτή η διαφορά...υποθέτω πως η άνοδος των επιδόσεων συνεχίζει όμως να ισχύει... οπότε δεν υπάρχει μάλλον λόγος να πάρεις μονό στικ μνήμης...παίρνεις 2 Χ 1GB τώρα και αν θες αργότερα προσθέτιες αλλες 2 Χ 1, 4GB σύνολο που υποθέτω πως είναι αρκετά... Εαν δεν επιλέξεις την ανωτέρω MSI αλλά θες μητρική με 790GX, ο καλύτερος τριπύρηνος που μπορείς να πάρεις και να μείνεις κάτω από τα 550€ είναι ο 8650...(όχι ότι θα ανέβαινες πολύ πάνω από τα 550€ με τον 8750, αλλά συνήθως η υπέρβαση ενός ορίου στην τιμή προβληματίζει) ...πριν, όταν πρότεινα τον 6000+ Χ2 νόμιζα πως στο κόστος περιλαμβάνεται και πληκτρολόγιο ποντίκι, αλλά αφού κάτι τέτοιο δεν ισχύει μπορείς ασφαλώς να τα δώσεις σε καλύτερο επεξεργαστή... Αφου όπως φαίνεται ο 8750 δεν είναι διαθέσιμος (αν και μπορεί αύριο-μεθαύριο να επανεμφανιστεί στην ιστοσελίδα) εγώ θα πρότεινα την κάτωθι λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Φεβρουάριος 10, 2009 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 να βαλω 4gb ram γιατι θα μου σουρνεται σε ενα παιχνιδια γεματο bugs? Ενταξει τι να πω..Για να μη παρεξηγουμαστε , δε λεω να μη παει σε 4γιγα..σαφως και να παει με τετοιες τιμες.Ουτος η αλλος κερδος του θα ναι.απλως εγω σταθηκα σε αυτα που ειπες ωπου και συνεχιζω να το θεωρω υπερβοληπαρα πολλα παιχνιδια τα χρησιμοποιουνε 2+γιγα,και μεσα στα vista το μηχανημα παει πολυ καλυτερα,ακομα και για ιντερνετ και απλα προγραμματακια,εγω πιστευω παντως πως ειναι κριμα να κοψει απο κει Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 10, 2009 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 το παιδι ειπε οτι χρησιμοποιει ΧΡ. ας βαλει τωρα 2χ1gb - για ΧΡ υπεραρκετα- και στην πορεια βλεπει αν χρειαστει να προσθεσει κι αλλα 2χ1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fentagin600 Φεβρουάριος 11, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Προσανατολίζομαι προς τη σύνθεση του Vgiogo απλά λέω να βάλω τον wd640 για σκληρό (5 ευρώ παραπάνω) και αυτό το τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650646 Cabdik είπα πως τον 8750 δεν το βρίσκω στο e-shop ή στο πλαίσιο όχι ότι δεν υπάρχει. Επιμένω στο e-shop γιατί θέλω να μου τον στήσουν κι όλας. Πιθανόν να τα καταφέρνω και μόνος μου αλλά δε με εμπιστεύομαι άσε που νομίζω χάνεται και η εγγύηση της AMD. Μόλις βγουν τα seven θα πάω στα τέσσερα γίγα όπως λέει και ο agrimi. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια νομίζω είμαι οκ και το μηχάνημα για τα λεφτά του θα τα σπάει. Να' στε καλά παιδιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Φεβρουάριος 11, 2009 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 μακρια απο το τροφοδοτικο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 11, 2009 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Επιμένω στα τροφοδοτικά που σου πρότεινα αντε και το Chieftec 500αρι απο πλαισιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Φεβρουάριος 11, 2009 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Γιατί στο plaisio δεν μπορούν να το στήσουν?Μην πάρεις thermaltake Link to comment Share on other sites More sharing options...
fentagin600 Φεβρουάριος 11, 2009 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Στο πλαίσιο έχουν περιορισμένη γκάμα από AMD επεξεργαστές. Στο e-shop στα 500-550w παιζουν akasa tagan και heroichi. Οπότε να προτιμήσω τον Tagan που πρότεινα στην αρχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Φεβρουάριος 11, 2009 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 φίλε εγώ και όλοι μου οι φίλοι έχουμε thermaltake και ούτε ζεσταίνονται και είναι και αθόρυβα και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα, εφόσον δεν σε αφορά το overclocking, πάρε μνήμες 2χ2GB στα 800 με 40€ και είσαι οκ! δίσκο ασυζητητί 640AAKS, η διαφορά είναι αισθητή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 11, 2009 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 μια χαρά είναι τα thermaltake αλλά τα heroichi green είναι καλύτερα. τα akasa ούτε να τα σκέφτεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.