Jump to content

DVD player;

katevastiras1416003242

Recommended Posts

Καλησπέρα

Πείτε καμια πρόταση για dvd player. Σκέτο χωρίς Recorder. Νομίζω μέχρι 50 ευρώ είναι καλα

Υπάρχει μια τηλεόραση LCD samsung 32' (LE32R71BX) με hdmi απο πίσω. Δεν είναι full hd, πρέπει να είναι 720ι

επειδη δεν εχω ασχοληθει σκεφτομαι να παρω κατι που να αντεξει λιγακι....γιατι οπως λεει και η διαφημιση

"δεν το θέλω για εμενα, για την φουκαριάρα την μάνα μου"...χ.αχαχαχα τι διαφημιση

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::dance3::dance3:

για τους γονεις μου το θελω. Να παρουν κατι που θα τους κρατησει και θα το βαλουν στην συγκεκριμενη τηλεοραση.

έχω ένα funai 3 χρόνια και ένα άλλο ίδιου στυλ μάρκας 2,5 χρόνια αξίας τότε 70 ευρώ το καθένα και μπορώ να πω ότι παίζουν το ίδιο και καλύτερα από ένα sony των 300 ευρώ για τότε. παίζουν μέχρι και divx και το πιο τραγικό είναι ότι το sony τα έπαιξε ενώ τα άλλα ακόμα δουλεύουν. για εμένα πάρε το πιο φθηνό με hdmi υποδοχή για το σήμα που θες όλα μια χαρά είναι και άμα χαλάσει μετά την εγγύηση του πέρνεις άλλο. μια φορά τα λεφτά σου πεταμένα δεν πάνε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.