Jump to content

Asus EEE 900 16GB Αλλαγή δίσκου;

feanorian82

Recommended Posts

Καλησπέρααα! Έχω το συγκεκριμένο netbook από το Σεπτέμβρη. Είχα αγοράσει σε προσφορά την έκδοση με XP. Από την πρώτη στιγμή μου φάνηκε αρκετά αργό, και η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ο δίσκος. Άλλαξα λειτουργικά (ubuntueee. eeebuntu, eeexubuntu, eee xp 2.0). Τα linux based ήταν σαφώς καλύτερα αλλά χρειάζομαι και τη συμβατότητα. Έτρεξα ένα HD tach και τα αποτελέσματα ήταν σκέτη απογοήτευση (read rate 30mb/s αλλά σιγά μην είναι). Σκέφτομαι λοίπόν να αλλάξψ το δίσκο του με κάποιον άλλο SSD, σε mini-pci, ίσως μεγαλύτερο αλλά οπωσδήποτε πιο γρήγορο. Το έχει κάνει κανείς; Έχετε να προτεινετε κάποιο δίσκο;

Έχω ακούσει κι εγώ ότι οι Runcore είναι η καλύτερη λύση αλλά δεν τους έχω δει πουθενά Ελλάδα... Χώρια που 110 euro μου φαίνονται υπερβολικά αν σκεφτείς ότι το πήρα

280... Σας ευχαριστώ πολύ πάντως...

έχω το 901 και μετά απο τα κλασσικά tweaks που υπάρχουν στο νετ το netbook πετάει

ο δίσκος φαίνεται ότι είναι αργός αλλά δεν περιορίζει τις χρήσεις για τις οποίες είναι φτιαγμένο το netbook

αγορά γρηγορότερου ssd θα έλεγα ότι είναι πεταμένα λεφτά

μόνο για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, αλλά για αυτό υπάρχει το SD slot

εγώ έχω κάνει τα tweaks αλλά δεν παλεύεται με την καμία. Κενά και freezαρίσματα οθόνης για δέκα δευτερόλεπτα κάθε λίγο και λιγάκι. Μάλλον RMA...

κι εμένα τα ίδια κάνει. Λες να είναι προβληματικο; Θα του περάσω πάλι τα δικά του Win και θα το πάω πακέτο πίσω μου φαίνεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.