lalenium Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2009 Exω ενα προβλημα με το dvd drive μαρκας lg που εχω στον υπολογιστη.Ξαφνικα δεν μπορει να γραψει δισκακιαdvd ουτε dvd+r ουτε dvd-r.Δηλαδη δεν τα αναγνωριζει καν οταν τα βαζω στο drive.Παραδοξος με τα επανεγραψιμα dvd δεν εχει κανενα προβλημα.Με τα cd δεν εχει επισης κανενα προβλημα.Το προβλημα το εχει και σε windows και σε linux. Παρακλω οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει την κατασταση :...:.
Chris123 Φεβρουάριος 8, 2009 #2 Φεβρουάριος 8, 2009 Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω , μόνο ήθελα να προσθέσω ότι παρόμοιο πρόβλημα είχα με lg dvd πριν από περίπου μισό χρόνο . Ξαφνικά και χωρίς αιτία σταμάτησε να μου αναγνωρίζει τα δισκάκια (και cd's και dvd's) εκτός μερικών και στη συνέχεια τίποτα απολύτως .
greekfragma Φεβρουάριος 8, 2009 #3 Φεβρουάριος 8, 2009 @laleniumδοκίμασε να δεις εάν υπάρχει αναβαθμίσιμο firmware στο site της LG για το drive σου.Ισως το γλυτώσεις.Εάν είσαι εντός εγγύησης άλλαξε το. Αν είσαι εκτός, δηλαδή η 2ετία πέρασε, τότε πας για αγορά καινούριου μιας και όλα τα αντιγραφικά έχουν μέσο όρο ζωής περίπου τη 2ετία 3ετία με καλή χρήση.
lalenium Φεβρουάριος 9, 2009 Author #4 Φεβρουάριος 9, 2009 Μολις εκανα αναβαθμιση firmware αλλα τιποτα
SirDiman Φεβρουάριος 9, 2009 #5 Φεβρουάριος 9, 2009 τότε πας για αγορά καινούριου μιας και όλα τα αντιγραφικά έχουν μέσο όρο ζωής περίπου τη 2ετία 3ετία με καλή χρήση. Δυστυχως δεν εχεις αλλη επιλογη
jimsid Φεβρουάριος 12, 2009 #6 Φεβρουάριος 12, 2009 Το ασχημο φιλε μου ειναι οτι οσο μειωνεται η τιμη αναλογικα μειωνεται και η ποιοτητα στις περισσοτερες οπτικες συσκευες. Σκεψου οτι με 15-20 ευρω μπορεις να το αντικαταστησεις με καποιο καινουριο και με περισσοτερες δυνατοτητες ισως απο αυτο που εχεις αρα παιρνεις ενα καινουριο και γλυτωνεις χρονο και ταλαιπωρια. Αν εχεις ενα DVDRW και εισαι στην φαση να γραφεις 10-20 DVDs την ημερα καπου στην διετια θα παψει να λειτουργει.
Nephiλiμ Φεβρουάριος 12, 2009 #7 Φεβρουάριος 12, 2009 με 10-20 γραψιματα τη μερα δεν βγαζει ουτε χρονο.
SCREPTOS Φεβρουάριος 18, 2009 #8 Φεβρουάριος 18, 2009 Προτείνω να αγοράσεις άλλο σε αυτά τα ποσά άποψη μου είναι ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς και με την εγγύηση
christaras Φεβρουάριος 18, 2009 #9 Φεβρουάριος 18, 2009 στειλτο με την εγγυηση και θα στο αλλαξουν δεν καταλαβα επειδη με 15ε περνεις καλυτερο δεν λεει κατι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.