Jump to content

προβλημα με το dvd drive μαρκας lg

lalenium

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Exω ενα προβλημα με το dvd drive μαρκας lg που εχω στον υπολογιστη.Ξαφνικα δεν μπορει να γραψει δισκακια

dvd ουτε dvd+r ουτε dvd-r.Δηλαδη δεν τα αναγνωριζει καν οταν τα βαζω στο drive.Παραδοξος με τα επανεγραψιμα dvd δεν εχει κανενα προβλημα.Με τα cd δεν εχει επισης κανενα προβλημα.Το προβλημα το εχει και σε windows και σε linux. Παρακλω οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει την κατασταση :...:.

Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω , μόνο ήθελα να προσθέσω ότι παρόμοιο πρόβλημα είχα με lg dvd πριν από περίπου μισό χρόνο . Ξαφνικά και χωρίς αιτία σταμάτησε να μου αναγνωρίζει τα δισκάκια (και cd's και dvd's) εκτός μερικών και στη συνέχεια τίποτα απολύτως .

@lalenium

δοκίμασε να δεις εάν υπάρχει αναβαθμίσιμο firmware στο site της LG για το drive σου.Ισως το γλυτώσεις.

Εάν είσαι εντός εγγύησης άλλαξε το. Αν είσαι εκτός, δηλαδή η 2ετία πέρασε, τότε πας για αγορά καινούριου μιας και όλα τα αντιγραφικά έχουν μέσο όρο ζωής περίπου τη 2ετία 3ετία με καλή χρήση.

τότε πας για αγορά καινούριου μιας και όλα τα αντιγραφικά έχουν μέσο όρο ζωής περίπου τη 2ετία 3ετία με καλή χρήση.

Δυστυχως δεν εχεις αλλη επιλογη :hm:

Το ασχημο φιλε μου ειναι οτι οσο μειωνεται η τιμη αναλογικα μειωνεται και η ποιοτητα στις περισσοτερες οπτικες συσκευες. Σκεψου οτι με 15-20 ευρω μπορεις να το αντικαταστησεις με καποιο καινουριο και με περισσοτερες δυνατοτητες ισως απο αυτο που εχεις αρα παιρνεις ενα καινουριο και γλυτωνεις χρονο και ταλαιπωρια. Αν εχεις ενα DVDRW και εισαι στην φαση να γραφεις 10-20 DVDs την ημερα καπου στην διετια θα παψει να λειτουργει.

Προτείνω να αγοράσεις άλλο σε αυτά τα ποσά άποψη μου είναι ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς και με την εγγύηση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.