Jump to content

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Tasoik

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
vagchrist αυτά που λες για την msi τα έχεις σκεφτεί ή ακούσει?

είναι από τους μεγαλύτερους κολλοσούς και τροφοδοτεί τις περισσότερες εταιρείες με κάρτες, μητρικές και άλλα συναφοί. η δήθεν asus αν δεν έβγαζε τόσα διαφορετικά προϊόντα στην αγορά δεν πρόκειται να είχε τα έσοδα της msi ούτε στην φαντασία της.

μου εχει τυχει προσωπικα δις μιλαω για υλοποιηση ati και μοντελα 4670 4850 4870 δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις σε κανενα service η καποιους που εχουν αγορασει δεν θα ελεγα κατι απο τη φαντασια μου και ουτε υποστηριξα καποια αλλη εταιρια ειμαι παθων και μετα απο ψαξιμο ειδα οτι δεν ειμαι μεμονωμενη περιπτωση....

vagchrist κι εγώ προσωπικά δούλευα σε service και τα μεγαλύτερα προβλήματα τα έχει η asus και σε μητρικές και σε κάρτες γραφικών. σε προηγούμενο μαγαζί που δούλευα δεν υπήρχαν τόσα προβλήματα αλλά ήταν πριν χρόνια και όλοι πέρναν τότε έτοιμα συστήματα έτσι τα περισσότερα έφευγαν στις εταιρείς quest,altec κ.τ.λ. αλλά μέσα τα quest τότε φορούσαν asus. με αυτά που λέω δεν πάει να πει ότι είμαι προκαταλελημένος με την παραπάνω εταιρεία απλά όταν αγοράζω ένα προϊόν ίδιου βελινεκούς πάντα πέρνω το πιο φθηνό και δεν με νοιάζει αν η μάρκα είναι η galaxy ή η powercolor γιατί ότιπέρνω έχει εγγύηση άρα θα το δώσω πίσω και θα μου δώσουν άλλο ή θα με κόψουν πιστωτικό.

προσωπικά άμα δεις την υπογραφή μου έχω 3.5 χρόνια msi και από το 1995 msi έχω και πριν το έτοιμο μηχάνημα που είχα τυχαίος msi φορούσε αλλά ήταν όλα τυχαία μιας και η msi τότε ήταν πιο γνωστή. π.χ. στην ελλάδα δεν κυκλοφορεί και πολύ η jetway,elitegroup,biostar κ.τ.λ. αυτό δεν πάει να πει ότι δεν έχουν καλές υλοποιήσεις στο εξωτερικό απλά όταν οι περισσότεροι ακούνε asus asus asus δεν είναι εύκολο κάποιος προμηθευτείς να φέρει και να πουλήσει p.x. jetway.

εγραψα για συγκεκριμενα μοντελα ati και οχι για ολα τα προιοντα της msi προβληματικα προιοντα βγαζουν ολες κατα καιρους και το topic ειναι συγκεκριμενο δεν ενδιαφερουν οι γενικοτητες ολοι εχουμε εμπειριες για να κρινουμε τι θα αγορασουμε και απο ποια εταιρια...

πάντως δεν στο λέω προσωπικά ούτε και είμαι φαν κάποιας εταιρείας απλά δεν μου αρέσει να κατακρίνουν απλά έτσι κάποια εταιρεία η οποία έχει προσφέρει πάρα πολλά στην τεχνολογία. το ίδιο θα έλεγα και για την elite μιας και σε απόδοση/αντοχή/κόστος ήταν η καλύτερη εταιρεία στην ελλάδα την 10ετία 199χ.

δεν χαρακτηρισα ολη την εταιρια και δεν λεω οτι δεν αξιζει η msi οι εταιριες υπαρχουν απο εμας τους καταναλωτες εμεις κρινουμε τα προιοντα τους να μην πω κατι που μου ετυχε στο συγκεκριμενο topic για να μη σε αναστατωσω?

vagchrist αναστάτωσέ με άμα θες και σε pm

θα επρεπε να το εχεις σκεφτει απο το #38...ας μην το κουραζουμε αλλο ειπαμε τις αποψεις μας...

για τι χρηση τη θες τοσο μικρη καρτα σε τοσο μεγαλο μηχανημα?

Gamming 0

Μονο 1080 mkv βλεπω και κανενα convertxtodvd.

Κυριως δουλεω office και πολυ surfing.

O λογος που επελεξα την Gigabyte 4550 ειναι η παθητική της ψύξη αφου το pc ειναι σε υπνοδωματιο.

Επισης δεν μπορουσα να κανω αλλα πειραματα με την Powercolor !!!! η οποια ειναι αθορυβη αλλα προβληματικη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.