Jump to content

LAN Rocket speed Required

lazarosleon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω συνολικα 4 pc. Και θελω να εχω πχ το ενα μηχανημα για κατεβαστηρι, τα υπολοιπα για Sharing μεταξυ μας κλπ κλπ. Θελω ομως οταν κανω μεταφορα αρχειων να πιανω μεγαλες ταχυτητες και οχι 10-15 ΜΒ/''. Μου φαινεται ολιγων τι χαμηλο την στιγμη που ενα USB Stick / USB HDD εχει πολυ μεγαλυτερη, βεβαια αυτο δεν μπορω να το κανω συνεχεια, βαλε βγαλε, ουτε το να μεταφερω πχ 6-10-20-30-50 Γιγα Backup καθε λιγο. Θελω να το κανω αστραπιαια γρηγορο, πυραυλο, πως να το πω???Δεν υπαρχει λυση??!!!!!:angry:

Εχω ενα hub 10/100, με καλωδιο 100. Τι παραπανω μπορει να γινει???

Gigabit switch και gigabit κάρτες με cat6 καλώδια.

Εαν θες σε παρακαλω να γινεις πιο συγκεκριμμενος σε μοντελα??? Καρτες τι καρτες??? Pci express, pci απλες??? Με την μαμα καρτα δικτυου που λεει η Maximus formula 2 on board 1000 mbit δεν κανουμε δουλεια???

εαν εχεις καποιο λινκ απο προιοντα κατα προτιμηση θα σου ειμαι ευγνωμων.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

Υ.Γ. Τι ταχυτητα θα δω στο περιπου με το ολο προτζεκτ???

Αν έχουν οι μητρικές ενσωματωμένη gigabit κάρτα δικτίου όπως η η maximus formula κάνουν.Τώρα τι μοντεμ έχεις για να συνδέεσαι στο internet;Αν έχεις κάποιο modem - router τότε κάτι τέτοιο σου κάνει

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613463

Όπου συνδέεις όλα τα pc πάνω του και αυτό μετά στο modem και είσαι ok.

Linksys Cisco router εχω. Αυτο που μου λες σε 8 η 16 πορτες λεω να παρω, εαν το προτεινεις για αρκετα καλο. τι καλωδια θα χρειαστω??? Και σε σχεση με την παρουσα ταχυτητα μου 100μβιτ, θα ειναι οντως 10πλασιο το 1000 η απλα μια αυξηση πχ 10-20%???

Κατι ακουσα για οπτικες ινες, παιζει το σεναριο αυτο???Η θα χρειαστει να παρω κανα δανειο για να αποκτησω τετοιο συστημα???

Επειδή και εγώ θέλω να συνδέσω το pc με το κατεβατήρι με gigabit αυτό λεω να πάρω και εγώ.Είναι και σε καλή τιμή.Μέχρι τώρα και εγώ έχω 100mbit δικτυο και επειδή θέλω να έχω τα δεδομένα μου μόνο στον server θέλω γρήγορο δίκτυο.Τώρα για ταχύτητες πρέπει να είναι πολύ καλύτερο ιδίως σε μικρες αποστάσεις.Καλώδια για το gigabit είναι τα cat6.Μπορείς να πας να σου φτιάξουν όσα μέτρα θες σε μαγαζί,αλλιώς κάτι τέτοιο αν σου φτάνει είναι εντάξη

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17274

Επείσης δες και σε αυτό το link κάποιες συμβουλές

http://www.windowsnetworking.com/articles_tutorials/Transition-Gigabit-Ethernet.html

Ακόμη και έτσι η πραγματική διαμεταγωγή που θα δεις με 1000ρι δίκτυο δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 15-20ΜΒ/sec σε καμιά περίπτωση.

Ακόμη και έτσι η πραγματική διαμεταγωγή που θα δεις με 1000ρι δίκτυο δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 15-20ΜΒ/sec σε καμιά περίπτωση.

Απο τα 50 γιγα σε 180 λεπτα, λογικα ακουγεται καλυτερο ε????? !!!!!!!!!!

ενα screenshot που τράβηξα. αντιγραφή ταινίας σε 5-6'' απο γρήγορο 640AAKS σε raid0 ssd.

79284957rs4.jpg

το κακό είναι ότι τυχαίνει φορές που αντιγράφει με μόλις 10mb/sec . ενώ συνήθως το κανει σφαίρα... γιατί μπορει να συμβαίνει αυτό;

και τα 2 pc συνδέοντε πανω σε d-link gigabit switch και έχουν onboard pci-e κάρτες. (marvell yukon και atheros )

Αυτα τα νουμερα μοιαζουν ωραια, αν και οφφ τοπικ θα πω πως στα βιστα που εχω στο ενα μηχανημα, οι μπαρες αυτες αλλαζουν πιο γρηγορα απο μετοχες σε χρηματιστηριο σε ωρα κρισης. Καμια σχεση με την πραγματικη ταχυτητα και πιστευω πως στα βιστα οι αντιγραφες αρχειων ειναι πιο αργες απο τα ΧΡ. Η προσωπικη μου πειρα το λεει αυτο και τα παραπονα υπολοιπων κατοχων σβυστα.

Πήρα το switch και cat6 καλώδια απο e-shop.Κάτσε να το στήσω και θα σου πω εντυπώσεις.

:clap::clap: Ωραια, περιμενω. :yes4::yes4:

Με καλο στησιμο, απλα τερματιζει το δικτυο στην ταχυτητα των δισκων, μη λες ανακριβειες.

Σε συστηματα raid δε πιανει και 100ρια.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.