Jump to content

Πρόβλημα κατά την εγκατάσταση των XP

black21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά χαρά σε όλους

Σήμερα (εντελώς ξαφνικά) κατά την εκκίνηση το PC μου έβγαλε μπλε οθόνη με πολλά γράμματα (είμαι κατατοπιστικός :) αλλά δεν συγκράτησα τι έγραφε)

Ξεκίνησα λοιπόν να κάνω Format. Βάζοντας το CD εγκατάστασης των XP ξεκινά το format και τελειώνει κανονικά, αρχίζει η εγκατάσταση των βασικών αρχείων των windows και μετά εμφανίζεται το γνωστό μήνυμα περί επανεκκίνησης. Μετά την επανεκκίνηση δεν συνεχίστηκε η εγκατάσταση από το δίσκο αλλά ξεκίνησε η ίδια διαδικασία πάλι από την αρχή. Δοκίμασα άλλο CD αλλά τα ίδια και πάλι. Δοκίμασα μετά το restart να ορίσω ως first boot device το δίσκο αλλά πάλι τα ίδια.

Η μητρική είναι η Abit IP35 Pro

Τι συμβάινει;

Να συμπληρώσω ότι έκανα και Memtest το οποίο έδειξε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Βέβαια δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι.

Βοήθεια κανείς;

Κάποια συμβουλή... κάποια ιδέα για το που να ψάξω τι να κοιτάξω;

Μηπως στην μπλε οθονη ειδες καιπου στην αρχη της INACCECIBLE_BOOT_DEVICE ??? Μου μυριζει δισκος στο ολο σκηνικο. Δοκιμασε να κανεις εγκατασταση σε δισκο χωρις partition. Δηλ. πριν ξεκινησεις εγκατασταση με καποιο boot cd με disk utils φαε οτι υπαρχει πανω στον δισκο και ξακινα μετα εγκατασταση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.