Jump to content

2XMtron 32 ή Intel x25-m 80?

goku_dbz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

βρηκα αυτα που λεει ο τιτλος , καινουργια απο ebay! 305 οι 2 mtron και 290 ο ιντελ...

ο ιντελ ειναι λιγο πιο φτηνος, περισσοτερα gb και μπορω παντα μετα απο κανα 6μηνο που θα πεσουν κι αλλο οι τιμες να παρω αλλον ενα (επισης στα reviews που διαβασα απλα γ.... οποτε κλινω περισσοτερο προς αυτον! )

αυτα λοιπον τα λεγα μεχρι χθες!!!το προβλημα ειναι οτι ειδα 2 mtron 16 στο πισι ενος φιλου και επαθα την πλακα μου! ηταν σε raid θα μου πειτε αλλα παλι!!!!:jump1: Απλα κολλησα....αλλο να βλεπεις τα νουμερα στα reviews κι αλλο να τα δουλεψεις!

απο την αλλη δεν εχω δει και πως δουλευει ο intel...

εχω μπερδευτει λιγο οποτε οποιος ξερει καλυτερα ας βοηθησει...ειναι πολλα τα $ οποτε ας κανω την σωστη επιλογη(αν και νομιζω οτι ειναι win win situation :))!!!(Σημειωση: ερχομαι απο αλλαγη ocz v2 64:fist:)

Intel για το εξής λόγο ότι μετά όπως λές και εσύ θα πέσουν οι τιμές οπότε παίρνεις άλλον έναν.Αλλά γιατί δεν περιμένεις να πέσουν πρώτα οι τιμές και μετά να πάερεις έστω και έναν και λίγο αργότερα αλλόν έναν;

wow! ευχαριστω chris... δεν το γνωριζα αυτο! θα περιμενω τοτε οπως συστησε και ο sofos πιο πανω! το σκεφτομουν να πω την αληθεια αλλα ηθελα και καποιο να μου το πει...τωρα που ειδα και το λινκ με τις μειωσεις...comple!

wow! ευχαριστω chris... δεν το γνωριζα αυτο! θα περιμενω τοτε οπως συστησε και ο sofos πιο πανω! το σκεφτομουν να πω την αληθεια αλλα ηθελα και καποιο να μου το πει...τωρα που ειδα και το λινκ με τις μειωσεις...comple!

Άντε , να πέφτουν σιγά σιγά οι τιμές γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα με τους SSD's μόνο ο intel με τραβάει !

Μέχρι να φτάσουν σε λογικές τιμές ......... velociraptor-ακι και Άγιος ο Θεός !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.