Jump to content

windows live messenger error 8100032d

Sapelas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά από format κ επανεγκατάσταση των προγραμμάτων μου απόκτησα ένα περίεργο error 8100032d. Αναφέρεται στο .net passport της microsoft και δεν επιτρέπει την σύνδεση με το server ανεξαρτήτως κατάστασής του (stable $ running εμφανίζει αλλά καμία σύνδεση). Σε διάφορα topics δεν είχα καμία τύχη. Το account που χρησιμοποιώ username@hotmail.com μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εναλλακτικό messenger? Υπάρχει περίπτωση να φταίει το SP3 που πέρασα μόλις? Με λύπη μου είδα ότι το παλιό καλό msn πλέον δεν υποστηρίζεται καθώς και δεν είναι διαθέσιμη καμία νέα έκδοση. Καμία ιδέα κανείς?

Μήπως έχεις πρόβλημα με την ώρα;

Το SP3 δεν έχει πρόβλημα, κι εγώ με αυτό είμαι. Δοκίμασε κάποιον άλλον messenger, όπως το Pidgin. :)

το πιθανότερο είναι να έχεις λάθος ώρα/ημερομηνία στο σύστημα σου. ωστόσο εννοείται ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Pidgin ή όποιον άλλο ενναλακτικό θέλεις χωρίς προβλήματα.

Επίσης υπάρχει και το www.e-buddy.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.