Jump to content

Post Your Stacker 830/831/832 and STC-T01

Jerry007

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Καλά έκανες.Το κουτί είναι καταπλητικό(ευτυχισμένος κάτοχος εδώ και ένα χρόνο)οπώτε καλό είναι να έχουμε ένα gallery αφιερωμένο στο μεγαλείο του :hehe:

επειδη οι μεγαλες αγαπες δεν τελειωνουν ποτε. και ζηταω δημοσιος συγγνωμη απο το stacker μου που ηθελα να το πουλισω για να παρω ενα raven!!!!!!!

post-8765-1416073847,8935_thumb.jpg

post-8765-1416073848,0524_thumb.jpg

post-8765-1416073848,1408_thumb.jpg

ναι ειναι πολυ τρελο cooler και απο εμφανιση και απο επιδωσεις. Αλλα εχει ενα τερστιο μιωνεκτιμα. εχει πολυ αθλια και κουραστικη τοποθετιση και αφαιρεση:weep:

Δεν γίνεται ο άνθρωπος να φτιάχνει πάντα την τελειώτητα,αλλα το έκανε μόνο μια φορά....

...Έφτιαξε το Stacker :hehe::sarcastic::beer:

Βασικά είμαι λιγάκι εθισμένος με αυτο το κουτί...

Απο τα 12 μου τότε με εναν P4 3GHz 512RAM και μια 6600 το έβλεπα στα multi και το λιγουρεβόμουν :hehe:

Τώρα το βγάζω βόλτα με λουράκι και το αποχωρίζομαι μόνο όταν πάω για νάνι :sarcastic:

Nice one!Αν και πστευώ δεν θα σε χάλαγε λίγο cable management.

Τι θερμοκρασίες πιάνεις με την Gemini?

σε κατάσταση ηρεμιας max 33 και μετα απο κανα 3ώρο στο farcry max58.... οσο για το cable managment θα μπορούσα να το τακτοποιησω λιγο καλυτερα τωρα που τελειωσε η εξεταστική!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.