Jump to content

Αγόρασα έναν Velociraptor 300GB..

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Δεν θα έβαζα τέσσερις SSD γιατί χάνω SATA ports και δεν θέλω να μπλέκω με extra controllers.

Σίγουρα όμως θα προτιμούσα δύο 128άρηδες SLC της Intel στα 600€. Κι ας έχουν πέντε φορές μικρότερη χωρητικότητα από τους Veloci, κι ας είναι υπερδεκαπλάσια η τιμή ανά GB. Έχουν πολλά άλλα προτερήματα πέρα από την ταχύτητα. Τα γνωστά δηλαδή. Πιάνουν λιγότερο χώρο στο κουτί, δεν κάνουν καθόλου θόρυβο, είναι αντοχής, δεν κάνουν και δεν χαμπαριάζουν από κραδασμούς, ενώ σε περίπτωση αναβάθμισης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι παλιοί ως εξωτερικές συσκευές ή σε laptop ή σε car PC, όπου είναι ιδανικοί. Επίσης κατά τη γνώμη μου, οι τεράστιες χωρητικότητες σταδιακά θα αχρηστευθούν, όσο επιβάλλεται το DRM και το cloud computing. Έχω την εντύπωση ότι το 2012 θα αποτελέσει την έναρξη εφαρμογής σκληρών μέτρων κατά της πειρατείας, με αποτέλεσμα τη μείωση των αναγκών μας σε αποθηκευτικό χώρο. Έχω αναφέρει σε άλλα ποστ για την εφαρμογή ψηφιακής υπογραφής και δικαιωμάτων σε όλα τα αρχεία πολυμέσων, ακόμα και στα fonts. Αυτά απαιτούν 64bit λειτουργικό και SSD. Όσα αρχεία δεν θα έχουν ψηφιακή υπογραφή και δικαιώματα ή δεν θα παίζουν ή θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξουν, ώστε να αποτρέπεται η χρήση τους.

Ένας SSD μπορεί πανεύκολα να κλειδωθεί σε συγκεκριμένο μηχάνημα, οπότε δεν θα είναι δυνατή η αντιγραφή των περιεχομένων (ταινίες μουσική) του βάζοντας τον σε άλλο υπολογιστή.

Τότε θα είστε μεγάλα παιδιά και δεν θα κατεβάζετε το web όλη μέρα.... Θα σας ενδιαφέρει περισσότερο αν ο μικρός έφαγε την κρέμα, παρά το "σύννεφο", κτλ :pleasantry: Δείτε στο ράφι πόσα DVD έχετε και πόσο πιό άχρηστα γίνονται κάθε μέρα που περνάει.

Τότε θα είστε μεγάλα παιδιά και δεν θα κατεβάζετε το web όλη μέρα.... Θα σας ενδιαφέρει περισσότερο αν ο μικρός έφαγε την κρέμα, παρά το "σύννεφο", κτλ :pleasantry: Δείτε στο ράφι πόσα DVD έχετε και πόσο πιό άχρηστα γίνονται κάθε μέρα που περνάει.

"Επειδή τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν ποτέ" - TheLag.gr :happy2:

..... Έχω την εντύπωση ότι το 2012 θα αποτελέσει την έναρξη εφαρμογής σκληρών μέτρων κατά της πειρατείας, με αποτέλεσμα τη μείωση των αναγκών μας σε αποθηκευτικό χώρο. Έχω αναφέρει σε άλλα ποστ για την εφαρμογή ψηφιακής υπογραφής και δικαιωμάτων σε όλα τα αρχεία πολυμέσων, ακόμα και στα fonts. ...

Η ιστορια μεχρι στιγμης εχει δειξει οτι οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει. Παρα τις απειρες προσπαθειες που εχουν γινει απο τις εταιριες καμια δεν ειχε αποτελεσμα.

Για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια, ο Μάριος με κάλυψε 100% στην προσέγκιση που έκανε.

Οι Veloci ακόμη έχουν αρκετά υπέρ ως αγορά και δεν είναι αυτή τη χρονική στιγμή τουλ'αχιστον "άσκοπη" η αγορά τους.

ΜΑΡΙΕ, εαν δοκιμάσεις να βάλεις τους Veloci πάνω σε Windows 7 λειτουργικό, τότε πραγματικά θα νομίζεις πως είναι SSD... :hehe:

Αυτός ο συνδιασμός πραγματικά ΣΚΟΤΩΝΕΙ... :drool: :crazy_pilot:

Μπα, έχω το κύριο λειτουργικό μου πάνω και δεν κάνω πειράματα.

Moto: "Κάθε δίσκος κι ένα λειτουργικό". Δεν τα μπλέκω τα πράγματα.

Τα Seven τα έχω σε άλλο δίσκο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.