Rez7nor Φεβρουάριος 8, 2009 Author #21 Φεβρουάριος 8, 2009 Τελικα μαλλον καταληγω σε αυτην http://www.pixmania.com/gr/gr/1637125/art/sapphire-technology/radeon-hd-4870-1-gb-gddr5.html το θεμα ειναι πως δεν εχω κανει αγορα ξανα απο το pixmania και εχω τις φοβιες μου....
AGRIMI Φεβρουάριος 8, 2009 #22 Φεβρουάριος 8, 2009 το τροφοδοτικό σου την σηκώνει χαλαρά. Rez7nor δεν ξέρω για την pixmania αλλά τα σχόλια που διαβάζω επειδή μπαίνω συχνά στα on-line καταστήματα δεν είναι και ότι καλύτερο.το πιο συχνό πρόβλημα είναι οι χρόνοι παράδοσης και η μη ενημέρωση από την πλευρά τους αλλά εγώ προσωπικά θα το ρίσκαρα.
goku_dbz Φεβρουάριος 8, 2009 #23 Φεβρουάριος 8, 2009 Σημασία έχει η αρχιτεκτονική. Οι πολλοί πυρήνες δε σε βοηθάνε στα games. Και 3ghz μπορεί να έχει και ένας athlonxp. Δεν έχει να λέει. Μέχρι και phenom που είχα παρακολουθήσει το θέμα, ήταν σαφέστατο το bottleneck για τις high end κάρτες. Δεν ξέρω αν με τους phenom2 έχει γίνει τόσο μεγάλη πρόοδος...δεν λεω...σιγουρα τα ghz απο μονα τους δεν λενε τιποτα αλλα ο 9950 στα 3 μια χαρα επεξεργαστης ειναι...και ειδικα για την 4850 που μιλησα εγω!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.