alexiou92 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2009 Σκέφτομαι το άνοιγμα ενός internet cafe στο κέντρο των Ιωαννίνων 50-60 υπολογιστών.Συγκεκριμένα επί της Πλατείας Πάργης.Όσοι είναι από τα Γιάννενα και γνωρίζουν τις συνθήκες και την αγορά, ποια είναι η γνώμη τους?Πως θα τα πάει ένα Internet cafe εκεί? Θα έχει δουλειά κατά τη γνώμη σας?Σημείωση: Είναι σε πιο κεντρικό σημείο από τα άλλα μεγάλα internet cafe (refuel, bnb, web) και ειδικά άνοιξη-καλοκαίρι εκεί γίνετε χαμός!!!Στον πιο πρακτικό τομέα.Ποιες καλές εταιρίες έχετε να προτείνετε? Είτε για franchise είτε που βοηθούν/αναλαμβάνουν το στήσιμο.Πόσο είναι περίπου το αρχικό κόστος για το άνοιγμα ενός internet cafe (50-60 pc, δίκτυα, γραφεία, καρέκλες....)?Πόσο βγάζουν κατά μέσο όρο κάθε μήνα?Για αρχή αυτά!!!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!!
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 6, 2009 #2 Φεβρουάριος 6, 2009 μεγαλο ρισκο θα παρεις πιστευω. στα νετ καφε δεν παιζει ρολο μονο η τοποθεσια αλλα και η σταθερη πελατεια. δε νομιζω δηλαδη καποιος που παει χρονια bnb και the web να φυγει ετσι ευκολα. μπορει και να ποιασει βασικα με σωστες τιμες και σωστο franchise αλλα οπως ειπα υπαρχει το ρισκο
alexiou92 Φεβρουάριος 6, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 6, 2009 Ισχύει η σταθερή πελατεία!!!Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλοι όσοι πάνε bnb, web... καταλήγουν να φέρνουν βόλτες στην πλατεία Πάργης και εκεί έχουν στέκιΆρα δεν θα τους τραβήξει το ότι θα είναι πάνω στην πλατεία?
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 6, 2009 #4 Φεβρουάριος 6, 2009 αν μπορεις να εχεις καλυτερες τιμες πιστευω μονο ετσι. δηλαδη και εγω κανω βολτες πλατεια παργης αλλα ψαχνω την παρεα μου οχι αλλο νετ καφε για "λιωσιμο" ! οπως ειπα σωστο franchise καλες τιμες μπορει να εχει επιτυχια. αν παντως πας χωρις καποιο ονομα με "απλα" καλυτερες τιμες πιστευω δεν εχει μελλον. αν το ανοιξεις παντως θα σε προτεινω σε 3-4 που ξερω
Reaper Φεβρουάριος 6, 2009 #5 Φεβρουάριος 6, 2009 γνώμη μου είναι οτι παραέχουν πολλά internet cafe τα Γιάννενα. 3 αρκετά καλά μάλιστα(bnb web refuel).δεν ξέρω βέβαια τι κίνηση έχουν γιατί εχω χρόνια να παω, αλλα δεν νομίζω να γίνετε πλεον ο πανικός που γινόταν πριν 3-4 χρόνια.ωστόσο σαν τοποθεσία η Πλατείας Πάργης είναι πολύ καλο μέρος.
alexiou92 Φεβρουάριος 6, 2009 Author #6 Φεβρουάριος 6, 2009 Γίνετε Ο ΧΑΜΟΣ ακόμα και πιστεύω για πολύ ακόμα!!!Πάντως ένα νέο θα στηρίζετε κυρίως στην τοποθεσία (η κεντρική καφετέρια της πλατείας) και στην κίνηση που μαζεύει η περιοχή ειδικά άνοιξη και καλοκαίρι!!!Από ποιότητα ίδια με τα άλλα τον πρώτο καιρό τουλάχιστον θα έχει και καλύτερους υπολογιστές (μέχρι να "φαγωθούν" και να φτάσουν στα ίδια επίπεδα με τα άλλα).
Reaper Φεβρουάριος 6, 2009 #7 Φεβρουάριος 6, 2009 οκ τότε..καλή επιτυχία αμα αποφασίσεις να το ανοίξεις!και πιστεύω για τα μελη του lab να υπάρχει καμια έκπτωση...:happy2:
KoMM Φεβρουάριος 6, 2009 #8 Φεβρουάριος 6, 2009 αν μπορεις να εχεις 0.8€ την ωρα, τουμπανα pc, γρηγορο νετ, να σερβιρει καφεδες το μαγαζι, να εχει ολα τα games κτλ μπορει και να πιασει...εγω αφησα ν λεφτα σε web/bnb και ο μονος λογος που εφυγα -φυγαμε ολοι γενικα απο γουεμπ- ειναι επειδη οι γυφτοι μια εκπτωση, λιγες μπεχο ωρες δε μας βαζανε....και μιλαμε για 20αρια+ τη μερα....για χρονια....γενικα, τα γιαννενα δε χωρανε αλλα α) νετ καφε β) τσιπουραδικα.
darien Φεβρουάριος 7, 2009 #9 Φεβρουάριος 7, 2009 Νομίζω το βασικό είναι η διαφήμιση. Το the web π.χ. έχει τις πιο υψηλές τιμές, και παρόλ'αυτά μαζεύει όλη τη νεολαία γιατί έχει το όνομα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.