Ntreik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2009 Καλησπερα παιδια Αποφασισα να παρω μια 24" αλλα εχω κολλησει αναμεσα στα 2 αδελφακια (T240 και T240HD) κ χρειαζομαι λιγο βοηθεια Θα ηθελα να μου επισημανετε τις διαφορες που μονο το ματι τις βλεπει και οχι τα γενικα specifications (οποιος ξερει φυσικα). Δλδ ας πουμε σε θεμα χρωματων , αντιθεσεων, contrast,ghosting, ποια ειναι καλυτερη σε gaming κλπ. Να πω την αληθεια δε με καιει τοσο η TV, θα προτιμουσα καλυτερη αποδοση..Αλλα αμα ειναι ολοιδιες τοτε εφυγε η ΗD για αγορα Περιμενω γνωμες παιδια, ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Ίδιες είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Η μοναδικη διαφορα ειναι η tv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntreik Φεβρουάριος 6, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Αποτι βλεπω ουτε καν συζητηση δν εγινε οποτε χαλαρα τ240hd:pedit: διαβασα καπου οτι η τ240 εχει λιγοτερο input lag απο την HDτι ακριβως ειναι αυτο το input lag??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Φεβρουάριος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 Παιρνεις μια ιδεατη οθονη αναφορας με μηδενικο input lag και τη βαζεις διπλα στην t240 π.χ κι εκκινεις ταυτοχρονα το ιδιο χρονομετρο και στις 2,και μετα απο λιγο βγαζεις μια φωτογραφια.Αν η t240 εχει μηδενικο input lag δηλαδη το ιδιο με την οθονη αναφορας τοτε στη φωτογραφια(δλδ την απεικονιση της στιγμης) θα δειχνουν ακριβως τον ιδιο χρονο.Αν εχει input lag θα υπαρχει χρονικη διαφορα.π.χ η οθονη δεξια εχει 21ms lag σε σχεση με την αριστερη. στην ουσια προκειται για τη χρονικη διαφορα μεταξυ εισοδου του σηματος απο το μεσο (την καρτα γραφικων,το PS3 κτλ) στην οθονη και την αποδοση του σηματος αυτου στην οθονη. περισσοτερα http://en.wikipedia.org/wiki/Input_lag#Causes_of_input_lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilRyu Φεβρουάριος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 Εν ολίγοις εάν παίζεις παιχνίδια και κυρίως fps προτίμησε την 240. Εάν τα test που κάνανε στο συγκεκριμένο site είναι ακριβή και αξιόπιστα η HD φτάνει μέχρι και τα 50 ms input lag, το οποίο είναι μεγάλο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα έχεις 3 frames καθυστέρηση. Εγώ ξενέρωσα πάντως με την δικιά μου που έχει περίπου το ίδιο input lag με την 240HD, κάνει το aiming πολύ πιο δύσκολο. Βέβαια είχα πλήρης άγνοια περί input lag τότε που την πήρα. CRT και πάλι CRT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntreik Φεβρουάριος 7, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 Μαλιστα...Οποτε θελει καποια σκεψη ακομα το θεμα Μηπως ξερει κανεις για το input lag της lg l1718s? Ειναι το μονιτορ που εχω τωρα κ θελω τουλαχιστον να δω τη διαφορα εχουν σαυτο το θεμα Ξερω πως ζηταω πολλα αλλα...ειναι πολλα τα λ7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Φεβρουάριος 7, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 βάλτην δίπλα σε μια crt και κάνε το τεστ με το χρονόμετρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntreik Φεβρουάριος 7, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 βάλτην δίπλα σε μια crt και κάνε το τεστ με το χρονόμετρο..Goku-san λυπαμαι αλλα δν εχω crt:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Φεβρουάριος 7, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 τότε αγόρασε μια από τις δύο (τ240 - τ240hd) και συγκρίνεις μετά με την Lg Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilRyu Φεβρουάριος 8, 2009 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Υπάρχει η λύση να συνδέσεις μια παλιά CRT TV (ότι και να είναι δεν πειράζει) στο PC μέσω TV - Out. Θα τα δείχνει χάλια λόγω της χαμηλής ανάλυσης, αλλά δεν σε ενδιαφέρει αυτό εσένα, δοκίμασε διάφορα παιχνίδια και συγκεκριμένα το PES αν το έχεις. Από ότι είδα το Monitor που έχεις τώρα έχει μεγάλο response time για τα σημερινά δεδομένα (8 ms) αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι για το Input lag του.Επίσης δες αυτό το site που συγκρίνει οθόνεςhttp://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6Δυστυχώς δεν έχει την 240 αλλά μόνο την HD αλλά μπορείς ως σημείο αναφοράς να συγκρίνεις την 220 με την 220HD και θα δεις ότι η 220 έχει χαμηλότερο input lag από την HD αλλά βέβαια η HD έχει καλύτερα χρώματα. Φυσικά μπορεί η 240 με την 240HD να έχουν άλλες διαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Φεβρουάριος 9, 2009 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Σαν κάτοχος της Τ240HD έχω να σου πω ότι το μόνιτορ έχει tearing σε full hd υλικό ματροσκες επίσης είναι μια χαρά σαν οθόνη αλλά αν μπορείς να την δεις να παίζει τσέκαρε την , εγώ την πήρα για την σκαρτ και την είσοδο σύνθετου εικονοσήματος και όχι σαν τηλεόραση αλλά έχει καλό δέκτη επίσης έχει 2 hdmi και μια dvi και μια RGB dsub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntreik Φεβρουάριος 9, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις , ολο κ πιο κοντα στην 240 με βλεπω.EvilRyu καλη ιδεα αλλα αυτες τις μερες γραφω και εξετασεις κ πιεζομαι καπως αλλα μαλλον θα το δοκιμασω με το tv-out Link to comment Share on other sites More sharing options...
DivEorDiE Φεβρουάριος 11, 2009 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 πολυ καλή φάση το κόλπο με το χρονόμετρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Φεβρουάριος 13, 2009 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Aν δεν υπαρχει καποιος λόγος το tv tuner να εινα μεσα στο monitor καλυτερα η σκετη. - input lagβαλτε και "Delay compared with CRT"Tα ιδια λένε και για την T240ΗD/T240 στο hardforum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoel Φεβρουάριος 13, 2009 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτές τις δύο.Τελικά τι λέτε, καλύτερα το σκέτο μονιτορ t240 παρά το t240hd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilRyu Φεβρουάριος 14, 2009 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτές τις δύο.Τελικά τι λέτε, καλύτερα το σκέτο μονιτορ t240 παρά το t240hd.Για μένα καθαρό Monitor. Πήρα πριν καιρό την Samsung 225MW και το μετάνιωσα χοντρά. Βέβαια εντάξει δεν λέω η 240HD και η 220HD σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερες από την 225MW.Άμα είχα τα λεφτά τώρα εγώ προσωπικά θα έπαιρνα την T220 και ένα καλό TV Tuner άμα ήθελα τόσο πολύ να έχω και τηλεόραση.Τα ίδια λεφτά ούτως ή άλλως περίπου είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoel Φεβρουάριος 14, 2009 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Βασικα την είδα την 240hd, και δεν με ενθουσίασε πολύ. Βέβαια είχε σημα τηλεόρασης , δεν επαιζε απο hd πηγή για να μπορω να κρίνω καλά. Πήγα σε 3 διαφορετικά μαγαζιά και δεν την είδα να παίζει hd υλικό. Και εγώ για την Τ220 ήμουνα, αλλα δεν υποστηρίζει 1920 ανάλυση, ο λόγος για τον οποιο θέλω να πάρω οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piggos Φεβρουάριος 25, 2009 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 1920 σε 24αρα οθόνη... Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να "δουλέψεις" windows σε αυτήν την ανάλυση σε τόσο μικρό κρύσταλλο;... Και μην ξεχνάς πως στις LCD είναι "native" οι αναλύσεις. Σε μικρότερη θα αρχίσει να χαλάει η εικόνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 25, 2009 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 μια χαρα ειναι.Αμα θελεις μεγαλωνεις τα fonts και τα εικονιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.