Jump to content

Επιλογη windows...

TheoVeRCloCKeR

Recommended Posts

Vista Ultimate 64 προτεινω και εγω για τον φιλο μας. Στα μηχανακια μου εχω ενα Ultimate 64 & ενα Ultimate 32 και δεν εχω παραπονο. Φυσικα μολις βγουν τα 7 πηγα και εγω με την μια!

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply
Τα 7 με τα vista θα εχουν μεγαλες διαφορες?

Προχθες εκανα εγκατασταση την beta εκδοση των Windows 7 και σημερα μολις την εβγαλα...Τα 7 ηταν πολυ ωραια απο περιβαλλον και με κατι λεπτομεριες που μου τραβηξαν το ενδιαφερον...οπως το taskbar....βεβαια ειχε παλι αυτες τις σπαστικες επιβεβαιωσεις των Vista καθε φορα που εκανες κατι αλλα σε μικροτερο βαθμο και πιστευω να παραμεινουν μεχρι εκει,αν και υπαρχει λυση και για αυτο....τους μονους drivers που μπορεσα να βρω ηταν για την καρτα γραφικων και για την ηχου αλλα οχι για το chipset....

Διαφορες ειδα μικρες....Εν τελει γυρισα παλι στα Xp SP3 και αναμενουμε τα κανονικα 7....

Εγω εκανα φιλε μου το πειραμα αυτο σε Virtual PC. Ποια beta εβαλες? γιατι εχουν κυκλοφορησει πολλες

Εγω εκανα φιλε μου το πειραμα αυτο σε Virtual PC. Ποια beta εβαλες? γιατι εχουν κυκλοφορησει πολλες

Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ηταν η build 7000

βεβαια ειχε παλι αυτες τις σπαστικες επιβεβαιωσεις των Vista καθε φορα που εκανες κατι

Υπάρχει κανένας τρόπος να τα απενεργοποιήσουμε αυτά εντελώς στα vista?:suicide:

Πριν ακομη κανεις κατι,καποια ρυθμιση,καποια εγκατασταση ενος προγραμματος και επισης αποθηκευση καποιου αρχειου,μετα την εγκατασταση των windows κανεις τα εξης:

εναρξη->δεξι κλικ στο "υπολογιστης"->διαχειριση και μετα επιλεγεις στους χρηστες να σβησεις τον χρηστη που δημιουργησες κατα την εγκατασταση των windows.....και μετα ενεργοποιεις τον λογαριασμο του administrator κανοντας δεξι κλικ πανω του...και αν θες αλλαζεις και το ονομα του....κανεις επανεκινηση και εισαι ετοιμος...

ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Αν εχεις κανει καποιες ρυθμισεις,αποθηκευση αρχειων και προγραμματων θα χαθουν....

Control Panel, User Accounts και μετά turn user accound control off!

Απλά και εύκολα...

Ρε παιδιά το είχα κάνει αυτό αλλά θυμάμαι ότι πάλι στην εκκίνηση δεν μου άφηνε να τρέξουν κάποια πργραμματάκια χωρίς επιβεβαιώση από εμένα.

Χρησιμοποιησε αυτο που λει ο MOS αν σε ενοχλει τοσο πολυ γιατι τα Vista σε καποιες ζωτικες για αυτα λειτουργιες δεν τσεκαρουν μονο τα δικαιωματα που εχεις δωσει σε εναν χρηστη αλλα και το ιδιο το username

Ομολογουμένως δεν το είχα σκεφτεί να το δοκιμάσω.Στο επόμενο format που θα ξαναβάλω vista θα το δοκιμάσω...Ευχαριστώ παιδιά.:mobile1:

:shifty::shifty::shifty:

:hehe: win xp sp3 εχω κι εγω, με q6600....γιατι να μη βλεπει τους πυρηνες;; μια χαρα τους βλεπει και στο τασκ μανατζερ κανονικοτατα μπορεις να αναθετεις τασκσ σε οποιον πυρηνα θες. :T:

Θα κανω φορματ τον υπολογιστη μου αυτες τις μερες και σκεφτομαι συνεχεια και συνεχεια τι να του περασω. XP Professional ή Windows Vista Black Edition??? Εχω τον q6600 και κατι ακουσα οτι τα xp δεν βλεπουν πανω απο 2 πυρηνες. Τι λετε???

Οποιαδήποτε xp με sp2 και πάνω βλέπουν κανονικά όλους τους πυρήνες.

• 3 weeks later...

Έκανα αυτό που μου πρότεινες στα vista(διέγραψα το λογαριασμό που είχα δημιουργήσει στην εγκατάσταση των windows και άφησα μόνο του administrator).Παρόλα αυτά ενώ μπαίνω κανονικά από safe mode δε μπορώ να κάνω log in κανονικά γιατί λέει ότι έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός,ακόμα και του administrator.Δε μπορώ να βγάλω άκρη.Τι κάνω λάθος?Ευχαριστώ...

αν είσαστε gamers μην βάζετε Vista με 2GB, απλά παρατηρήστε πολλούς σημερινούς τίτλους στις απαιτήσεις των παιχνιδιών θα δείτε ότι για XP προτείνουν 2GB πχ ενώ για Vista 4GB, δεν είναι τυχαίο αυτό έτσι? :nerd:

κοίτα δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατι μπορεί τα 4 να τα βρίσκεις με 40€ αλλά πχ εγώ να βρω αντίστοιχες μνήμες να πάνε 1200 θα πρέπει να βάλω πιο βαθιά το χέρι. Σίγουρα όμως όταν βάλω 4 η 8 θα βάλω σβήστα ή 7 μέχρι τότε. :giveup:

Εγώ που δεν παίζω πάντως games τα vistax64 τρέχουν πολύ καλά και σταθερότατα με τα 2GB.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.