jimsid Φεβρουάριος 12, 2009 #41 Φεβρουάριος 12, 2009 Vista Ultimate 64 προτεινω και εγω για τον φιλο μας. Στα μηχανακια μου εχω ενα Ultimate 64 & ενα Ultimate 32 και δεν εχω παραπονο. Φυσικα μολις βγουν τα 7 πηγα και εγω με την μια!
MOS Φεβρουάριος 12, 2009 #42 Φεβρουάριος 12, 2009 Τα 7 με τα vista θα εχουν μεγαλες διαφορες?Προχθες εκανα εγκατασταση την beta εκδοση των Windows 7 και σημερα μολις την εβγαλα...Τα 7 ηταν πολυ ωραια απο περιβαλλον και με κατι λεπτομεριες που μου τραβηξαν το ενδιαφερον...οπως το taskbar....βεβαια ειχε παλι αυτες τις σπαστικες επιβεβαιωσεις των Vista καθε φορα που εκανες κατι αλλα σε μικροτερο βαθμο και πιστευω να παραμεινουν μεχρι εκει,αν και υπαρχει λυση και για αυτο....τους μονους drivers που μπορεσα να βρω ηταν για την καρτα γραφικων και για την ηχου αλλα οχι για το chipset....Διαφορες ειδα μικρες....Εν τελει γυρισα παλι στα Xp SP3 και αναμενουμε τα κανονικα 7....
jimsid Φεβρουάριος 12, 2009 #43 Φεβρουάριος 12, 2009 Εγω εκανα φιλε μου το πειραμα αυτο σε Virtual PC. Ποια beta εβαλες? γιατι εχουν κυκλοφορησει πολλες
MOS Φεβρουάριος 12, 2009 #44 Φεβρουάριος 12, 2009 Εγω εκανα φιλε μου το πειραμα αυτο σε Virtual PC. Ποια beta εβαλες? γιατι εχουν κυκλοφορησει πολλεςΑν δεν κανω λαθος πρεπει να ηταν η build 7000
apagal Φεβρουάριος 13, 2009 #45 Φεβρουάριος 13, 2009 βεβαια ειχε παλι αυτες τις σπαστικες επιβεβαιωσεις των Vista καθε φορα που εκανες κατι Υπάρχει κανένας τρόπος να τα απενεργοποιήσουμε αυτά εντελώς στα vista?
TheoVeRCloCKeR Φεβρουάριος 13, 2009 Author #46 Φεβρουάριος 13, 2009 Εγω μαλλον θα βαλω ultimate 64 και βλεπουμε...Ισως τα κρατησω μεχρι τα 7!
MOS Φεβρουάριος 13, 2009 #47 Φεβρουάριος 13, 2009 Υπάρχει κανένας τρόπος να τα απενεργοποιήσουμε αυτά εντελώς στα vista? Πριν ακομη κανεις κατι,καποια ρυθμιση,καποια εγκατασταση ενος προγραμματος και επισης αποθηκευση καποιου αρχειου,μετα την εγκατασταση των windows κανεις τα εξης: εναρξη->δεξι κλικ στο "υπολογιστης"->διαχειριση και μετα επιλεγεις στους χρηστες να σβησεις τον χρηστη που δημιουργησες κατα την εγκατασταση των windows.....και μετα ενεργοποιεις τον λογαριασμο του administrator κανοντας δεξι κλικ πανω του...και αν θες αλλαζεις και το ονομα του....κανεις επανεκινηση και εισαι ετοιμος... ΠΡΟΣΟΧΗ !! Αν εχεις κανει καποιες ρυθμισεις,αποθηκευση αρχειων και προγραμματων θα χαθουν....
AlexanderK Φεβρουάριος 13, 2009 #48 Φεβρουάριος 13, 2009 Υπάρχει κανένας τρόπος να τα απενεργοποιήσουμε αυτά εντελώς στα vista? Control Panel, User Accounts και μετά turn user accound control off! Απλά και εύκολα...
apagal Φεβρουάριος 13, 2009 #49 Φεβρουάριος 13, 2009 Ρε παιδιά το είχα κάνει αυτό αλλά θυμάμαι ότι πάλι στην εκκίνηση δεν μου άφηνε να τρέξουν κάποια πργραμματάκια χωρίς επιβεβαιώση από εμένα.
MOS Φεβρουάριος 13, 2009 #50 Φεβρουάριος 13, 2009 Με αυτο τον τροπο που σου περιεγραψα ολα πηγαιναν νορμαλ...
jimsid Φεβρουάριος 14, 2009 #51 Φεβρουάριος 14, 2009 Χρησιμοποιησε αυτο που λει ο MOS αν σε ενοχλει τοσο πολυ γιατι τα Vista σε καποιες ζωτικες για αυτα λειτουργιες δεν τσεκαρουν μονο τα δικαιωματα που εχεις δωσει σε εναν χρηστη αλλα και το ιδιο το username
apagal Φεβρουάριος 14, 2009 #52 Φεβρουάριος 14, 2009 Ομολογουμένως δεν το είχα σκεφτεί να το δοκιμάσω.Στο επόμενο format που θα ξαναβάλω vista θα το δοκιμάσω...Ευχαριστώ παιδιά.:mobile1:
nothingface0 Φεβρουάριος 14, 2009 #53 Φεβρουάριος 14, 2009 :shifty: win xp sp3 εχω κι εγω, με q6600....γιατι να μη βλεπει τους πυρηνες;; μια χαρα τους βλεπει και στο τασκ μανατζερ κανονικοτατα μπορεις να αναθετεις τασκσ σε οποιον πυρηνα θες.
Occultist Φεβρουάριος 15, 2009 #54 Φεβρουάριος 15, 2009 Θα κανω φορματ τον υπολογιστη μου αυτες τις μερες και σκεφτομαι συνεχεια και συνεχεια τι να του περασω. XP Professional ή Windows Vista Black Edition??? Εχω τον q6600 και κατι ακουσα οτι τα xp δεν βλεπουν πανω απο 2 πυρηνες. Τι λετε???Οποιαδήποτε xp με sp2 και πάνω βλέπουν κανονικά όλους τους πυρήνες.
apagal Μάρτιος 8, 2009 #55 Μάρτιος 8, 2009 Έκανα αυτό που μου πρότεινες στα vista(διέγραψα το λογαριασμό που είχα δημιουργήσει στην εγκατάσταση των windows και άφησα μόνο του administrator).Παρόλα αυτά ενώ μπαίνω κανονικά από safe mode δε μπορώ να κάνω log in κανονικά γιατί λέει ότι έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός,ακόμα και του administrator.Δε μπορώ να βγάλω άκρη.Τι κάνω λάθος?Ευχαριστώ...
Arxagelos Μάρτιος 14, 2009 #56 Μάρτιος 14, 2009 αν είσαστε gamers μην βάζετε Vista με 2GB, απλά παρατηρήστε πολλούς σημερινούς τίτλους στις απαιτήσεις των παιχνιδιών θα δείτε ότι για XP προτείνουν 2GB πχ ενώ για Vista 4GB, δεν είναι τυχαίο αυτό έτσι?
Arxagelos Μάρτιος 14, 2009 #58 Μάρτιος 14, 2009 κοίτα δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατι μπορεί τα 4 να τα βρίσκεις με 40€ αλλά πχ εγώ να βρω αντίστοιχες μνήμες να πάνε 1200 θα πρέπει να βάλω πιο βαθιά το χέρι. Σίγουρα όμως όταν βάλω 4 η 8 θα βάλω σβήστα ή 7 μέχρι τότε. :giveup:
apagal Μάρτιος 14, 2009 #59 Μάρτιος 14, 2009 Εγώ που δεν παίζω πάντως games τα vistax64 τρέχουν πολύ καλά και σταθερότατα με τα 2GB.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.