Jump to content

Επιλογη windows...

TheoVeRCloCKeR

Recommended Posts

Αυτό με την ram και τα vista είναι λίγο urban legend...

Εγώ έχω 4gb, και 64bit. Είτε είμαι idle, είτε παίζω, είτε οτιδήποτε, πάντα είμαι στο 45-50% usage ram.

Απλά από ότι έχω καταλάβει, δεσμεύουν αρκετή μνήμη χωρίς να την χρειάζονται στην πραγματικότητα και έτσι βλέπεις την μεγάλη χρήση της...

Με 2gb είσαι μια χαρά για όλα...αλλά με την τιμή που έχουν τα 4gb, είναι αμαρτία αν μην τα έχεις...

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδιά το κόλλημα με την ψηγφιακή υπογραφή που πρέπει να έχουν τα προγράμματα στα vista πώς να ξεπεράσατε?Ούτε το rivatuner δεν μπόρεσα να βάλω.Ο λόγος που δε βάζω vista είναι αυτά τα σπαστικά τους κολλήματα.Και από ότι μυρίζομαι ακόμα και τα 7 να είναι πιο ελαφριά πάλι θα τα έχουν αυτά τα κολλήματα.Εγώ είμαι με τα xp sp2 και έχω βρει την υγειά μου.

Ρε παιδιά το κόλλημα με την ψηγφιακή υπογραφή που πρέπει να έχουν τα προγράμματα στα vista πώς να ξεπεράσατε?Ούτε το rivatuner δεν μπόρεσα να βάλω.Ο λόγος που δε βάζω vista είναι αυτά τα σπαστικά τους κολλήματα.Και από ότι μυρίζομαι ακόμα και τα 7 να είναι πιο ελαφριά πάλι θα τα έχουν αυτά τα κολλήματα.Εγώ είμαι με τα xp sp2 και έχω βρει την υγειά μου.

Με το Rivatuner υπαρχει λυση για τα Digital Signatures.

Κανεις Install το προγραμμα κανονικα και μετα ανοιγεις αυτο το αρχειο με το rivatuner.exe ;)

Με το Rivatuner υπαρχει λυση για τα Digital Signatures.

Κανεις Install το προγραμμα κανονικα και μετα ανοιγεις αυτο το αρχειο με το rivatuner.exe ;)

Ευχαριστώ.Αυτό δεν το είχα βρει πουθενά.Επιπλέον το άλλο θέμα που με ξύνισε ήταν ο έλεγχος των προγραμμάτων που τρέχουν στην εκκίνηση.Υπάρχει κανένας τρόπος να το απενεργοποιήσουμε και αυτό?

Κανένα πρόγραμμα δεν μου έχει βγάλει θέμα με υπογραφή...ούτε το riva...

Αυτό συνέβει με τις τελευταίες ενημερώσεις της microsoft...

Από την πρώτη στιγμή...πέρσι τέτοιο καιρό...με Vista 64 χωρίς SP1...μόνο με τους drivers της Creative, αλλά απλά με ρώτησε αν θέλω να τους βάλει, είπα ναι και όλα ΟΚ.

αν εισαι ευχαριστημενος με τα XP, κρατα τα ΧΡ. αν θα ηθελες να πας σε VISTA θα σου προτεινα να βαλεις τα 64μπιτα. λιγο καιρο που τα δουλεψα, μου φανηκαν παρα πολυ σταθερα και χωρις προβληματα, με SP1 εννοειται. τα 32μπιτα vista μου ειχαν δημιουργησει προβληματα. ομως αν πας σε VISTA καλο θα ηταν να βαλεις και ενα σετακι μνημες ακομα, για να εισαι υπερανετος. αλλωστε ειναι πολυ φθηνες πλεον!

Ο δασκαλος της πληροφορικης μου μου ειπε οτι με 2gb ειμαι ενταξει με τα ultimate...Αν ειχα λιγοτερο θα ειχα το προβλημα, αλλα ετσι ειμαι μια χαρα...Να σκεφτω τα ultimate δηλαδη?

ta exo dokimasei ola me ta 2 giga poy exeis mhn baleis vista tha sernete kai toys pirines toys blepei oloys sta xp kanonika bale xp sp3 kai den tha me brizeis psaxnomai edo kai ena mhna me tria pc 2pirina kai 4pirina me apo 1.5 giga mnimh mexrei kai 6 giga mnimh kai exo dei oles tis diafores kai tora oso gia to daskalo tis pliroforikis ean einai san kai ayton poy eixe h korh moy ASTO KALYTERA :fight::fight::happy2::happy2:

To λογισμικό αξιολογείται αντικειμένικα από εκείνον που θα το δουλέψει.Γι'αυτό βάλε ένα από τα δύο πρώτο, δοκίμασέ το καμιά εβδομάδα και άμα δεν σου κάνει το αλλάζεις.Άποψή μου, δοκίμασε πρώτα τα Vista Ultimate 64bit και ίσως να μην χρειαστεί να κάνεις την αλλαγή που λέω παραπάνω...:fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.