kataraman Φεβρουάριος 11, 2009 #21 Φεβρουάριος 11, 2009 Να υποθεσω οτι και οι 2 υπολογιστες ειναι σε WORKGROUP ε???
b52 Φεβρουάριος 11, 2009 #22 Φεβρουάριος 11, 2009 Να υποθεσω οτι και οι 2 υπολογιστες ειναι σε WORKGROUP ε???Και σε διαφορετικο workgroup να ειναι παιζει..
billis_kou Φεβρουάριος 11, 2009 Author #23 Φεβρουάριος 11, 2009 Αυτο το βημα το εκανες ?Ναι φίλε μου το βήμα αυτό το έχω κάνει. Τα pc είναι στο ίδιο workgroup. Μόνο που τώρα είμαι στην δουλειά και ότι μου προτείνετε θα το κάνω το μεσημέρι που θα πάω σπίτι.
makio Φεβρουάριος 11, 2009 #24 Φεβρουάριος 11, 2009 εχεις τσεκαρει μηπως σε κοβει firewall ??εντιτ > αν και ξαναδιαβαζοντας τα προηγουμενα μαλλον δεν οφειλεται σ αυτο (αν εχεις μονο antivirus)δοκιμασε να απενεργοποιησεις και το firewall των windowsπιο πολυ για 'δικαιωματα' δειχνει να ειναι το προβλημα > αν κανεις logoff ,μηπως εχεις εκτος τον δικο σου λογαριασμο ΚΑΙ admin ??αν μπεις με safe mode μηπως εχει και admin λογαριασμο ?
billis_kou Φεβρουάριος 11, 2009 Author #25 Φεβρουάριος 11, 2009 εχεις τσεκαρει μηπως σε κοβει firewall ??Έχω κάνει τα πάντα. Μέχρι και firewall και antivirus έκλεισα, ίντερνετ κανονικά τα ping από cmd κανονικά αλλά τα pc από network places δεν κοιτιούνται με τπτ.
b52 Φεβρουάριος 11, 2009 #26 Φεβρουάριος 11, 2009 Έχω κάνει τα πάντα. Μέχρι και firewall και antivirus έκλεισα, ίντερνετ κανονικά τα ping από cmd κανονικά αλλά τα pc από network places δεν κοιτιούνται με τπτ.Ασε το networkplaces και κανε αυτο που σου ειπα... Search -> for files & folders -> other search options -> computers or peopleαν ειναι να δει τον απεναντι απο εκει θα τον δει σιγουρα..
ganastasiou Φεβρουάριος 11, 2009 #27 Φεβρουάριος 11, 2009 Δοκίμασε επιτόπου σε μια γραμμή διευθύνσεων να γράψεις \\xxx.xxx.xxx.xxx όπου στα xxx βάζεις την ιp που θές να δείς...
billis_kou Φεβρουάριος 12, 2009 Author #28 Φεβρουάριος 12, 2009 Λοιπόν μάγκες σήμερα ως δια μαγείας κάνοντας search με το ip βρέθηκαν τα pc κοιτάχτικαν και όλα δουλέυουν μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις άμμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις σας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.