Jump to content

Asus Xonar U1 AudioStation+ Logitech Z-5500 Problem....

aplog_82

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μολις αγορασα την συγκεκριμενη καρτα ηχου και δεν μπορω να την συνδεσω με τα συγκεκριμενα ηχεια...Οτι και να εχω κανει δεν εχω βγαλει ακρη...οποιος μπορει ας με βοηθησει...Ευχαριστω

Γινε λιγο πιο αναλυτικος στο να εξηγησεις το ακριβες προβλημα σου......

Εχει συνδεθει-αναγνωριστει απο το λειτουργικο σου συστημα και βγαζει ηχο ??

Εχω περασει κανονικα τους drivers εχει αναγνωριστει σαν καρτα ηχου,αλλα δεν ξερω με τι βυσμα πρεπει να την συνδεσω με τα ηχεια που εχω....

Θα τα συνδεσεις με την

[B]Digital S/PDIF Output Combo[/B]

που υποστηριζει 5.1....

Χρησιμοποιεις την ψηφιακη εξοδο της καρτας οπου την τοποθετεις στην ψηφιακη εισοδο των ηχειων !!

ε τότε τί την αγόρασε την καλή κάρτα ήχου?

νομίζω ότι είναι καλύτερα να τη συνδέσει με το αναλογικό

Παιδιά επειδή στο δικό μου thread δεν είχε κίνηση αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει εδώ θα ήμουν υπόχρεος... Πώς να συνδέσω τα Z-5500?? Αναλογικά στην x-fi Xtreme Gamer ή στο spdif της μητρικής ASUS P5Q? Φίλε aplog_82 αν έχεις πρόβλημα με το μύνημα μου πες μου να το σβήσω. Ευχαριστώ

Οχι δεν εχω κανενα προβλημα...απλα συνδεω την εξοδο της ASUS με την ψηφιακη εισοδο των ηχειων και στο input:optical μου γραφει "no digital data" .Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω....

• 3 weeks later...

Εχω την συγκεκριμενη καρτα ηχου και δεν μου αναγνωριζει τα ηχεια Logitech Z - 5500...Μηπως την εχει καποιος να με βοηθησει????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.