Jump to content

Beating Super Mario 64 with only 16 STARS !!!

kreach

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=L_nK_JQZkE4

Απίστευτο !!! :banging:

Δεν ξέρω κατά πόσο ειναι αληθινό ...

Α και κάτι bonus: Getting to the roof of the castle with 0 stars !!!

- The Hard way :triniti:

• 2 weeks later...
ρε φιλε το μαριο δεν ειναι ωραιο.παικσε κανα call4!:TD::TD:

Δεν περίμενα ποτέ μια τέτοια απάντηση :blink:

Καλό το cod4 αλλά o Mario είναι απλά ΜΟΡΦΗ !

Ρίξε μια ματιά εδώ να μάθεις πέντε πραγματάκια για τον Μάριο ...

Χαρακτηριστικά αναφέρω:

Mario has appeared in over 200 video games since his creation { First game Donkey Kong (1981) !!! }

As Nintendo's mascot, Mario is one of the most famous characters in video game history,[1] and his image has become synonymous with video games. Mario games, as a whole, have sold more than 201 million units, making the Mario series the best-selling video game series of all time.

Οι φράσεις "Okey dokey!" , "It's-a me! Mario!", "'ere we go", "Mama mia!" θα μείνουν αξέχαστες :neo:

Mario's legacy is recognized by Guinness World Records, who awarded the Nintendo Mascot, and the series of platform games he has appeared in, 7 world records in the Guinness World Records: Gamer's Edition 2008

Mario was the first video game character to be honored with a wax figure in the legendary Hollywood Wax Museum in 2003.

In 1990, a national survey found that Mario was more recognizable to children in the world than Mickey Mouse.[30]

@kalileo

Μία από τα ίδια !

Το Mario 64 ήταν πραγματικά ένα φανταστικό παιχνίδι.

Νομίζω πρέπει να είναι το μόνο 3d platform που έγινε τόσο επιτυχία.

Το έχω παίξει σε emulator καθ'ότι δεν είχα N64 και πραγματικά το παιχνίδι είναι απίθανο.

Πάντως δεν το είχα προχωρήσει πάρα πολύ!

Μήπως τα κόλπα αυτά είναι ανάλογα αυτών που είχε το πρώτο Super Mario 1 του NES?

Στην πίστα 1-2 (την πρώτη υπόγεια) αλλά και σε κάποιες άλλες υπόγειες, μπορούσες να πας 2-3 lvl παραπάνω (το τελευταίο που πας νομίζω είναι με μια ιπτάμενη χελώνα που πετάει φλόγες :p).

το ειχα διαβασει σε περιοδικο της εποχης(δεν ειχαμε ιντερνετ τοτε καρντια μου) και το ειχα κανει.

γενικα σ ολα τα μαριο υπαρχει τροπος να τελειωσεις το γκεημ τσακ μπαμ.

μενω αφωνος .αν ειναι αληθεια εγω ειμαι τρομπας που ελιωνα για να παρω 100αδες αστερια!αλλα ημουν οντως τρομπας?γιατι το μαριο 64 ειναι ενα game που καρααξιζει να το εχεις παιξει στην ζωη σου..οτι και να πω λιγο ειναι

το ειχα διαβασει σε περιοδικο της εποχης(δεν ειχαμε ιντερνετ τοτε καρντια μου) και το ειχα κανει.

γενικα σ ολα τα μαριο υπαρχει τροπος να τελειωσεις το γκεημ τσακ μπαμ.

Αν θυμαμαι καλα στο Super Mario περνουσες απο τις πρωτες 2-3 πιστες κατευθειαν στην τελευταια μεσω ενος σωληνα. Δηλαδη σε λιγα λεπτα το τελειωνες...

Αν θυμαμαι καλα στο Super Mario περνουσες απο τις πρωτες 2-3 πιστες κατευθειαν στην τελευταια μεσω ενος σωληνα. Δηλαδη σε λιγα λεπτα το τελειωνες...

σ ολα σχεδον γινεται.

με αποκορυφωμα το 3.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.