Jump to content

Stardock Fences

mpapad

Recommended Posts

καλή ιδέα .....μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη...θα επιθυμούσα για παράδειγμα να είναι λίγο πιο ευέλικτο/παραμετροποιήσιμο...να υπάρχει πχ ένα εικονίδιο ανα fence στο οποίο κλικάρωντας να γίνονται Popup τα περιεχόμενά του (σε οριζόντια/καθετη μορφή ή ακομα πιο ομορφο να είναι κυκλικά γύρω απ'αυτο)...Υπάρχει κάτι τέτοιο αραγε;

καλή ιδέα .....μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη...θα επιθυμούσα για παράδειγμα να είναι λίγο πιο ευέλικτο/παραμετροποιήσιμο...να υπάρχει πχ ένα εικονίδιο ανα fence στο οποίο κλικάρωντας να γίνονται Popup τα περιεχόμενά του (σε οριζόντια/καθετη μορφή ή ακομα πιο ομορφο να είναι κυκλικά γύρω απ'αυτο)...Υπάρχει κάτι τέτοιο αραγε;

Από όσο γνωρίζω, όχι.

Ίσως στην επόμενη έκδοση του fences.

Το εβαλα στα XP SP3 αλλα δεν βλεπω τα fences...ενω τα εικονιδια ειναι τακτοποιημενα οπως φαινεται στην προεπισκοπιση.

Σωστή η Stardock! Ωραίο προγραμματάκι, αν και παραμένω πιστός σε Shortcut folders :p

• 1 month later...

up!:D

Απίστευτο προγραμματάκι. Επιτέλους το desktop καθαρό!(διαφήμηση τηλεμάρκετινγκ)

Το χρησιμοποιώ μερικές εβδομάδες και το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι ανοίγει ένα "κλικ" πιο αργά το δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας.

Κατά τα άλλα πολύ όμορφο, λειτουργικό και αρκετά χρήσιμο.:T:

up!:D

Απίστευτο προγραμματάκι. Επιτέλους το desktop καθαρό!(διαφήμηση τηλεμάρκετινγκ)

Το χρησιμοποιώ μερικές εβδομάδες και το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι ανοίγει ένα "κλικ" πιο αργά το δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας.

Κατά τα άλλα πολύ όμορφο, λειτουργικό και αρκετά χρήσιμο.:T:

Τελικα στα Vista λειτουργει αψογα σε αντιθεση με XP που δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει. Κανει απιστευτη δουλεια.

Αψογα δουλέυει αλλα αυτη η αργοπορία με το δεξί κλίκ αρχίζει και γίνεται ενοχλητική.

Κλέβει κάπως από το KDE4.2 ή μου φαίνεται;;

(Για το Stardock Fences μιλάω)

Κλέβει κάπως από το KDE4.2 ή μου φαίνεται;;

(Για το Stardock Fences μιλάω)

Ναι, είναι μία πιο απλή υλοποίηση του folder view.

Πολύ καλό πρόγραμμα! Θα δοκιμαστεί σύντομα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.