mpapad Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2009 Για όσους έχουν πρόβλημα με τα πολλά εικονίδια στο desktop....http://www.neowin.net/news/main/09/02/05/neowin-review-fence-your-desktop-with-stardock-fences
sstav Φεβρουάριος 6, 2009 #3 Φεβρουάριος 6, 2009 καλή ιδέα .....μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη...θα επιθυμούσα για παράδειγμα να είναι λίγο πιο ευέλικτο/παραμετροποιήσιμο...να υπάρχει πχ ένα εικονίδιο ανα fence στο οποίο κλικάρωντας να γίνονται Popup τα περιεχόμενά του (σε οριζόντια/καθετη μορφή ή ακομα πιο ομορφο να είναι κυκλικά γύρω απ'αυτο)...Υπάρχει κάτι τέτοιο αραγε;
mpapad Φεβρουάριος 6, 2009 Author #4 Φεβρουάριος 6, 2009 καλή ιδέα .....μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη...θα επιθυμούσα για παράδειγμα να είναι λίγο πιο ευέλικτο/παραμετροποιήσιμο...να υπάρχει πχ ένα εικονίδιο ανα fence στο οποίο κλικάρωντας να γίνονται Popup τα περιεχόμενά του (σε οριζόντια/καθετη μορφή ή ακομα πιο ομορφο να είναι κυκλικά γύρω απ'αυτο)...Υπάρχει κάτι τέτοιο αραγε;Από όσο γνωρίζω, όχι. Ίσως στην επόμενη έκδοση του fences.
kallileo Φεβρουάριος 6, 2009 #5 Φεβρουάριος 6, 2009 Το εβαλα στα XP SP3 αλλα δεν βλεπω τα fences...ενω τα εικονιδια ειναι τακτοποιημενα οπως φαινεται στην προεπισκοπιση.
jpavly Φεβρουάριος 6, 2009 #6 Φεβρουάριος 6, 2009 Σωστή η Stardock! Ωραίο προγραμματάκι, αν και παραμένω πιστός σε Shortcut folders
fusion Μάρτιος 6, 2009 #7 Μάρτιος 6, 2009 up! Απίστευτο προγραμματάκι. Επιτέλους το desktop καθαρό!(διαφήμηση τηλεμάρκετινγκ) Το χρησιμοποιώ μερικές εβδομάδες και το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι ανοίγει ένα "κλικ" πιο αργά το δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας. Κατά τα άλλα πολύ όμορφο, λειτουργικό και αρκετά χρήσιμο.
Aligator21 Μάρτιος 9, 2009 #8 Μάρτιος 9, 2009 Χμμμμμμ... φαίνεται πολύ καλό!!! Θα του δώσω μια ευκαιρία!
kallileo Μάρτιος 9, 2009 #9 Μάρτιος 9, 2009 up!Απίστευτο προγραμματάκι. Επιτέλους το desktop καθαρό!(διαφήμηση τηλεμάρκετινγκ) Το χρησιμοποιώ μερικές εβδομάδες και το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι ανοίγει ένα "κλικ" πιο αργά το δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας. Κατά τα άλλα πολύ όμορφο, λειτουργικό και αρκετά χρήσιμο. Τελικα στα Vista λειτουργει αψογα σε αντιθεση με XP που δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει. Κανει απιστευτη δουλεια.
netcrawler Μάρτιος 9, 2009 #10 Μάρτιος 9, 2009 Αψογα δουλέυει αλλα αυτη η αργοπορία με το δεξί κλίκ αρχίζει και γίνεται ενοχλητική.
Jerry007 Μάρτιος 9, 2009 #11 Μάρτιος 9, 2009 Εγώ αυτη την στιγμή χρησιμοποιώ αυτό:http://rocketdock.com/Πολύ καλό ειδικά για wide οθόνη χωράει πολλά εικονίδια :flower:
noone85 Μάρτιος 9, 2009 #12 Μάρτιος 9, 2009 Κλέβει κάπως από το KDE4.2 ή μου φαίνεται;;(Για το Stardock Fences μιλάω)
seph1roth Μάρτιος 10, 2009 #13 Μάρτιος 10, 2009 Κλέβει κάπως από το KDE4.2 ή μου φαίνεται;;(Για το Stardock Fences μιλάω)Ναι, είναι μία πιο απλή υλοποίηση του folder view.Πολύ καλό πρόγραμμα! Θα δοκιμαστεί σύντομα!
Aligator21 Μάρτιος 11, 2009 #14 Μάρτιος 11, 2009 Το δοκίμασα αλλά δεν με ενθουσίασε.Θα του δώσω ακόμα 3-4 μέρες διορία μπας και...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.