teo$ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2009 Γεια χαρά, Θα ηθελα ενα προγραμματακι για να κλεινει μονο του το pc,δηλαδη να του βαζω μια συγκεκριμένη ωρα και να κλεινει αυτοματα.Ομως δεν θελω να το κανει κοβωντας το ρευμα.Χρησιμοποιησα το pc sleep που εκανα ακριβως αυτο να κλεινει το ρευμα αλλα αυτο προκαλεσε προβλημα στο pc.Οποτε αν ξερει καποιος καποιο καλυτερο προγραμμα που να μην καταστρεφει και το pc αλλα να λειτουργει αναλογα με το start-->turn off computer-->turn off ας μου στειλει ενα μηνυμα.Ευχαριστω εκ των προτερων
darien Φεβρουάριος 10, 2009 #3 Φεβρουάριος 10, 2009 Ίσως με την εντολή shutdown και τα Scheduled Tasks να μπορείς να κάνεις κάτι.
thanassis Φεβρουάριος 10, 2009 #4 Φεβρουάριος 10, 2009 φίλε υπάρχει μέσα στα XP το πρόγραμμα ήδη!!!! πατάς start->Run και γράφεις shutdown -s -t 600 αυτό σημαίνει να κάνει shutdown ο υπολογιστής (διακόπτης -s) σε 600 δευτερόλεπτα, δηλαδή 10 λεπτά (διακόπτης -t χρόνος) μπορείς κάλλιστα να βάλεις τα δευτερόλεπτα που θέλεις αντί για το 600, αν θέλεις π.χ. 20 λεπτά, υπολογίζεις 20χ60=1200 επίσης υπάρχει και ο διακόπτης -r που είναι για να κάνει restart (αντί για -s) όλο αυτό μπορείς να το κάνεις μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και να το έχεις για στανταρ χρόνο για να μην γράφεις κάθε φορά.... ελπίζω να βοήθησα
fortenick Φεβρουάριος 10, 2009 #6 Φεβρουάριος 10, 2009 http://users.telenet.be/jbosman/poweroff/poweroff.htm
thanassis Φεβρουάριος 10, 2009 #7 Φεβρουάριος 10, 2009 εφ όσον υπάρχει πρόγραμμα ενσωματωμένο στα ΧΡ γιατί να βάλει πρόσθετο?
AGRIMI Φεβρουάριος 11, 2009 #9 Φεβρουάριος 11, 2009 chrono shutdown απλά το πιο απλό και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια το χρησιμοποιώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.