Jump to content

Επιλογή timer

teo$

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά,

Θα ηθελα ενα προγραμματακι για να κλεινει μονο του το pc,δηλαδη να του βαζω μια συγκεκριμένη ωρα και να κλεινει αυτοματα.Ομως δεν θελω να το κανει κοβωντας το ρευμα.Χρησιμοποιησα το pc sleep που εκανα ακριβως αυτο να κλεινει το ρευμα αλλα αυτο προκαλεσε προβλημα στο pc.Οποτε αν ξερει καποιος καποιο καλυτερο προγραμμα που να μην καταστρεφει και το pc αλλα να λειτουργει αναλογα με το start-->turn off computer-->turn off ας μου στειλει ενα μηνυμα.

Ευχαριστω εκ των προτερων

φίλε υπάρχει μέσα στα XP το πρόγραμμα ήδη!!!! πατάς start->Run και γράφεις

shutdown -s -t 600

αυτό σημαίνει να κάνει shutdown ο υπολογιστής (διακόπτης -s) σε 600 δευτερόλεπτα, δηλαδή 10 λεπτά (διακόπτης -t χρόνος)

μπορείς κάλλιστα να βάλεις τα δευτερόλεπτα που θέλεις αντί για το 600, αν θέλεις π.χ. 20 λεπτά, υπολογίζεις 20χ60=1200

επίσης υπάρχει και ο διακόπτης -r που είναι για να κάνει restart (αντί για -s)

όλο αυτό μπορείς να το κάνεις μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και να το έχεις για στανταρ χρόνο για να μην γράφεις κάθε φορά.... ελπίζω να βοήθησα:victory:

chrono shutdown απλά το πιο απλό και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια το χρησιμοποιώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.