GoMaR Φεβρουάριος 5, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 remote desktop δεν εχουν τα windows εδω. vnc σαφως και εχω δοκιμασει το portable.θα τεσταρω παλι με ports να δω.. οπως επισης θα ψαξω παλι να δω με το teamviewer..δε θα περασει ετσι ! παιδια σας ευχαριστω και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 5, 2009 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Δες κι εδώ μπας και. http://portableapps.com/node/894 http://www.portablefreeware.com/forums/viewtopic.php?t=681Τι Windows έχετε; Αν γράψεις mstsc στο Run δηλαδή δεν έχει τίποτα;Επίσης, στο πρώτο λινκ κάτω κάτω λέει για ένα soft, δεν το έχω δοκιμάσει όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
singara Μάρτιος 12, 2009 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 παιδια καλως σας βρηκα.μπαινω κατευθειαν στο θεαμα εχω παθει και γω ο ιδιο προβλημα με το teamviewer...και γω το θελω για την δουλεια, δηλαδη θελω απο το σπιτι να μπορω να εργαστω στον υπολογιστη της δουλειας κτλ...να τυπωνω κτλ...αλλα με το εκτυπωτη που βρισκεται στο γραφειο.. κοκ..με το team δουλευα μια χαρα τωρα ομως δεν μπορω να κανω κατι..τι προτεινεταιευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 12, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 Ότι λέμε από πάνω βρε αδερφέ, διάβασε και θα δεις τι προτείναμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 12, 2009 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 καλημερες..οποτε εγω ο χαζος εβαλα καταλαθος both οποτε τωρα η version has expired.. Αν δεν κάνω λάθος, έχεις μια επιλογή για extend trial ή κάτι τέτοιο. Εκεί σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις πάλι πιο license θα έχεις. Βάζεις για home χρήση και παίζει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
singara Μάρτιος 12, 2009 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 παιδια ευχαριστω δοκιμασα το log me in ειναι φοβερο οτι χρειαζομουν thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.