GoMaR Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2009 καλημερες.. πριν πατησετε delete βλεποντας τη μαγικη λεξη "expired" να σημειωσω οτι η εταιρια που δινει αυτο το προγραμμα εχει 3 επιλογες στο install.. μια για bussiness και μια home χρηση..(καπως ετσι νομιζω ) η και τα 2... αν επιλεξεις το πρωτο και το 3ο...τοτε σου δινεται η trial για 14 μερες, αντιθετως με το home χρηση που ειναι free οποτε εγω ο χαζος εβαλα καταλαθος both οποτε τωρα η version has expired.. δοκιμασα ολους τους νομιμους τροπους..unistall.reinstall.(και σε home χρηση)καθαρισμο registry..αλλαγη τιμες σε registry.με ειδικα unistall programs.και τελος το περιφημο sanboxie που απο οτι εχω καταλαβει το εγκαθιστα σε δικο του φακελο και το περναει σε αλλους τομεις πανω στο δισκο και ετσι ειναι σα καινουργια εγκατασταση..στην αρχη επιασε μετα απο ενα ρεσταρτ που εκανα τπτ. απαντησεις του στυλ , γιατι δε δοκιμαζεις αλλο προγραμμα καλυτερα να μην υπωθουν εκτος αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο remote program.που να δουλευει με τη νοοτροπια του teamviewer. Αλλα δεν ειναι δυνατον να μη μπορει να περαστει καινουργια εγκατασταση απο την αρχη. να κανω φορματ ; no way. Εντωμεταξυ ειδα τα αρχεια που εγκαθιστα μεσω monitor απο ενα προγραμμα και δεν ειδα καποιο αρχειο "ενοχο" οπως επισης εψαξα την ημερομηνια που εληξε η trial version σε ολο τον δισκο , να δω τι αρχεια εχουν δημιουργηθει και κανενα παλι που να μυριζει απο μακρια... εκανα απο ενα αλλο μηχανημα με καθαρο teamviewer overwrite τις τιμες της registry στο δικο μου pc..(ορισμενες ηταν διαφορετικες) και τπτ.. αν καταφερω και βρω τροπο παλι μεσω sanboxie θα μουν οκ..το θεμα ειναι οτι και αυτο μετα απο ενα ρεσταρτ ΠΑΛΙ τα ιδια..μου λεει "has expired" παρακαλω help ! thnx:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Σε μενα μετα απο αρκετες ωρες λειτουργιας μου ανοιγει την συνδεση μονο για 5 λεπτα μετα κλενει και πρεπει να περιμενεις καποιο διαστημα μεχρι σου επιτρεψει να συνδεθεις ξανα. Βγαζει μηνυμα του στυλ "Νομιζουμε οτι χρησιμοποιειται το προγραμμα για επαγγελματικη χρηση και λοιπα".Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανει κατι....Μια λυση ειναι να το βαλεις σε κανα Virtual λειτουργικο. Κανε μια εγκατασταση VirtualBox με XP, στησε το δικτυο και δουλευε το απο κει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 5, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Σε μενα μετα απο αρκετες ωρες λειτουργιας μου ανοιγει την συνδεση μονο για 5 λεπτα μετα κλενει και πρεπει να περιμενεις καποιο διαστημα μεχρι σου επιτρεψει να συνδεθεις ξανα. Βγαζει μηνυμα του στυλ "Νομιζουμε οτι χρησιμοποιειται το προγραμμα για επαγγελματικη χρηση και λοιπα".Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανει κατι....Μια λυση ειναι να το βαλεις σε κανα Virtual λειτουργικο. Κανε μια εγκατασταση VirtualBox με XP, στησε το δικτυο και δουλευε το απο κει.thnx για την απαντηση.Τοτε δε θα εχω προσβαση ομως στα vista :S δεν εχω δουλεψει καθολου virtualbox..προτιμω πιστευω να φτιαξω 2ο λογαριασμο στα vista και να το δουλεψω απο εκει που πιστευω θα πιασει ετσι..αλλα δε γουσταρω τετοιες λυσεις..(παραπανω αρχεια.registry files και δε τα πολυ παω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Δεν νομιζω να δουλεψει με καινουργιο χρηστη. Εχω την εντυπωση οτι κλειδωνει με αλλο τροπο. Το χρησιμοποιεις για να δειχνεις το δικο σου desktop ή για να μπαινεις στον αλλον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 5, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 ναι φιλε μου..απο μακρια να χειριζομαι το laptop mου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Ε και πως συνδεεσαι αυτοματα?Το TeamViewer ζηταει id και κωδικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 5, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 δε καταλαβες εχω το teamviewer στο λαπτοπ μου..εγκατεστημενο (κλειδωσε μετα βεβαια) και στη δουλεια το ετρεχα σε run mode και οχι installed και απο τη δουλεια συνδεομουν στο λαπτοπ μου.. τωρα το teamviewer του λαπτοπ που ειναι κλειδωμενο οταν παω να συνδεθω με ID & pass μου λεει οτι ειναι expired.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Βασικα ξεκιναμε απο το γεγονος οτι χρησιμοποιεις λαθος προγραμμα για αυτο που θες να κανεις. Εκτος βεβαια αν δεν μπορεις λογω του εχεις περιορισμενα δικαιωματα στην δουλεια.Remote Desktop μπορεις να τρεξεις? Εγω με αυτο δουλευω απο την δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 5, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 γιατι λαθος ; τοσο καιρο εκανα τη δουλεια μου αψογα.απλως τωρα απο λαθος δικο μου κλειδωσε..οχι λογω δουλειας δε μπορω.υπαρχουν περιορισμοι..κανενα αλλο προγ δε δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Αυτο θα σου κανει την δουλεια...https://secure.logmein.com/products/free/#Δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα σιγουρα το εχουν χρησιμοποιησει καποιοι(ισως ο Voudas) εδω μεσα...και μπορουν να σου δωσουν παραπανω πληροφοριες.Δες ενα flash presentation που εχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 5, 2009 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 To hamachi είναι by far το καλύτερο για αυτά. Απλά μπάινεις μέσω remote desktop και τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2009 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Αν μπορεις να κανεις εγκατασταση το hamachi ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 5, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 αυτο ομως πρεπει να θελει να installarei virtual network.σωστα ; δε νομιζω να γινεται..το logmein το ηξερα..αλλα θα το προσπαθησω.ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 5, 2009 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Έλεος ρε Γόμαρε, όχι teamviewer ffs! μεγαλύτερη τρούπα δεν υπάρχει.. Θυσιάζει όλη την ασφάλεια για λόγους ευκολίας. Δεν ξέρω αν δεν θες να ακούς κάτι άλλο, αλλά είσαι πολύ λάθος αδερφάκι μου. Κάτσε κι ασχολήσου μισή ώρα, όχι παραπάνω. 3 πράγματα θα σου προτείνω: 1) LogMeIn, πανεύκολο κι ανετότατο. Όχι και ότι πιο ασφαλές βέβαια, αλλά παίζει με ένα απλό browser και τίποτα άλλο. 2) VNC Server, θα το στήσεις, θα βάλεις ένα password, θα κάνεις την πόρτα 5900 forward στο PC σου από το Router. Χρειάζεσαι ένα VNC Viewer που θα είναι απλά ένα vncviewer.exe, το βάζεις στο Desktop σου και τέλος. 3) Remote Desktop Connection, βάζεις password στο Windows account σου, κάνεις forward το port 3389. Μπαίνεις με Remote Desktop από το PC της δουλειάς και τέλος. Στο τέλος μην κάνεις Log Off, αλλά Disconnect για να μην σου κλείνει προγράμματα. Στη δουλειά λογικά είσαι σε απλό User account με τα ανάλογα δικαιώματα. Αυτό όμως σημαίνει ότι έχεις Full Control στο Profile σου, δηλαδή αν βάλεις το .exe στο Desktop σου ή My Documents είσαι ΟΚ! Κρατάω μόνο μία περίπτωση να έχουν κόψει προτόκολλα ή software από κάποια policy ή Firewall, οπότε μένεις με το LogMeIn. Α και για να μην ψάχνεις IP συνέχεια, γιατί στο TeamViewer την βρίσκει από το ID, πέρνα κάνε λογαριασμό στο No-IP.com και πέρνα το πρόγραμμα. Μετά θα φτιάξεις κάτι του στυλ gomar.no-ip.com και θα συνδέεσαι με την πόρτα σου, δλδ gomar.no-ip.com:5900 Επίσης, παίζει η περίπτωση να υποστηρίζει No-IP.com ή DynDNS το router σου, οπότε δεν χρειάζεσαι το software, βάζεις απλά username & password και είσαι έτοιμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2009 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Στο γραφειο που χρησιμοποιουμε το TeamViewer για support στους πελατες μπορω να πω οτι κανενα αλλο προγραμμα δεν μπορει να συγκριθει μαζι του....στην ευκολια χρησης και ταχυτητα. Βεβαια στην περιπτωση του Gomar δεν ειναι η καλυτερη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 5, 2009 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Στο γραφειο που χρησιμοποιουμε το TeamViewer για support στους πελατες μπορω να πω οτι κανενα αλλο προγραμμα δεν μπορει να συγκριθει μαζι του....στην ευκολια χρησης και ταχυτητα. Βεβαια στην περιπτωση του Gomar δεν ειναι η καλυτερη λυση.Όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν 1-2 πράγματα δεν διαφωνώ καθόλου, κι εγώ το χρησιμοποιώ έτσι. Αλλά όχι για Remote Control στο σπίτι μας ρε παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2009 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Ακριβως...αλλα παλι δυσκολο ειναι. Μου εχει παρει μεχρι και 10 λεπτα μεχρι να εξηγησω για πως μπορει να γραψει www.teamviewer.com.:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 5, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 jpavly... με στεναχωρεις τωρα. λες να ειμαι απο τα ατομα που δε μπορουν να κανουν 1-2 πραγματα; Λες να εχω κανει ολα αυτα που εκανα με το teamviewer και να μην εχω σκεφτει το vnc ? προφανως και εχω δοκιμασει.αλλα ειναι κομμενα ολα δε με αφηνε..δε ξερω ακριβως το δικτυο της δουλειας τι κοβει.παντως ειχα δοκιμασει. Το μονο που δουλεψε ηταν το teamviewer.. το logeim δε με αφηνει να το περασω στη δουλεια :@ το δοκιμασα σημερα.. Γιαυτο επικεντρονομαι καθαρα στο teamviewer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 5, 2009 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Τι εννοείς δε σε αφήνει να το περάσεις? από remote δε περνάς τπτ απλά μπαίνεις με τους κωδικούς (άντε να θες plugin στον firefox) σου... μόνο στο λαπτοπ θα περάσεις την app του logmein... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 5, 2009 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Για το LogMeIn δεν θες τίποτα extra ρε. Δεν είπα ότι είσαι άσχετος ή τεμπέλης, μην αρπάζεσαι, δεν μπορώ να ξέρω τι έχει δοκιμάσει ο καθένας VNC δοκίμασες όπως ακριβώς σου λέω; Γιατί αν κατέβασες Installer έχει τρελή διαφορά. Θέλει το σκέτο .exe, ίσως το λέει και portable. Αλλιώς remote desktop.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.