Jump to content

wow problem :(

adriel

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους καταρχην

εχω προβλημα με το wow και θα ηθελα εαν μπορειτε να με βοηθησετε

εχω ενα pentium 4 στα 3ghz ,2gb ram και καρτα γραφικων radeon hd 4870

ενω παλαιοτερα δεν ειχα προβλημα ξαφνικα ενω βλεπω τον char μου npc,mobs να κοινουνται κανονικοτατα

ολους τους αλους players τους βλεπω να κοινουνται "σαν" να εχουν "lag spikes"

αυτο γινεται με τους αλλους players μονο....

τα ms ειναι σε normal επιπεδα(200-300)τα fps το ιδιο(30-60)....

μηπως μπορει να μου πει καποιος τι μπορει να φταιει?

μπορω να κανω κατι για να το διορθωσω?

Πρόβλημα σύνδεσης είναι. Δικό σου, η του σέρβερ.

+1

Δεν φτέει το πι-σι σου, απλά μήπως έχεις ξεχάσει τίποτα "επιμορφωτικά προγράμματα" να κατεβένουν στο background? :)

Δεν έχει να κάνει με το hardware σου πάντος.

απο ms ειμαι οκ(200-300)αλλα ακομα και οταν εχω 130 ms παλι το ιδιο μου κανει....

μηπως φταιει το οτι το εχω με wireless?(παλαιοτερα ομως παλι ετσι το δουλευα και δεν ειχα προβλημα)

εχω δοκιμασει και με αλλη συνδεση(wireless) forthnet ontelecoms αλλα τπτ.

και δεν εχω ανοιχτα τπτ αλλα προγραμματα εκτος του wow.

εαν ηταν προβλημα της συνδεσης μου δεν θα επρεπε να κολαει και ο δικος μου char τα npc η τα mobs?

To ms μην το κοιτάς από μόνο του, δεν λέει πάντα κάτι.

Καταρχήν αυτό στο κάνει πάντα ή peak times? Γιατί σε μερικούς servers όπως ο δικός μου (Stormscale) γίνετε της ιερόδουλης σε ώρες αιχμής και ας δείχνει πινγκ 150 μαμιάιται το πάνθεον.

Επίσης αν κάνεις οτιδήποτε upload θα σε lagarei τρελά, και έλεγξε και το ρουτερ μην έχεις τον γείτονα και 9 φίλους του μέσα.

Το ότι είσαι με wireless δεν έχει σχέση πάντως, έτσι είμαι και εγώ και τα 8 από τα 11 εκατομμύρια συνδρομητές.

εχεις καλο ρουτερ?δεν ειμαι 100% σιγουρος για αυτο που θα σου πω αλλα νομιζω πως αν εχεις κανα οχι και τοσο καλο ρουτερ και τουχεις βαλει ζορικη security (WPA κλπ) ζοριζεις πολυ τον επεξεργαστη του...

εχεις καλο ρουτερ?δεν ειμαι 100% σιγουρος για αυτο που θα σου πω αλλα νομιζω πως αν εχεις κανα οχι και τοσο καλο ρουτερ και τουχεις βαλει ζορικη security (WPA κλπ) ζοριζεις πολυ τον επεξεργαστη του...

το εχω κλειδομενο το ρουτερ με wpa pass(λες να παιζει ρολο αυτο?)εαν ειναι αυτο θα τρελαθω....

το ρουτερ μου ειναι siemens αλλα εχω δοκιμασει και με netgear(καμια διαφορα ομως παλι τα ιδια :hm:)

ο μονος που μπενει(που γνωριζω τουλαχιστον)ειναι ο αδερφος μου

λετε να φταιει το wpa pass?

τι pass μπορω να βαλω για να μην πιεζω τοσο πολυ το ρουτερ μου?

εχεις κανει Port forward?

την ωρα που κολλανε οι αλλοι μηπως διαβαζει απο το δισκο?

αυτο το κανει παντου η μονο στη dalaran?

παντου μου το κανει if sw bg dalaran

εκανα update το ρουτερ τους drivers της καρτας γραφ.

ανοιξα ports στο modem (αυτα που εχει blizzard στο site)

update την motherboard τπτ δεν αλλαξε....

το μονο που μου μενει ειναι η να σπασω το pc η να παρω αλλον μαλλον....

Εχω SP3, E6300 στα 2.9, GB 9500 1gb oc, 2g, εχω αποσυνδεσει μοντεμ, καρτα ηχου, με 44khz, εχω περασει 5 αλλα serial, δοκιμασα patch, αλλα παλι βγαζει error, unhalted exception, waterdroplet, dynamic spray, gfx και αλλα κινεζικα. Υπαρχει αντιδοτο; Θα το τερματισω στον δικο μου πριν βγει το 6; Ευχαριστω.

αν δεν ειναι προβλημα γενικο δλδ σερβερ. μαλλον φταιει η συνδεση σου/ρουτερ μιας κ το pc φαινεται να ειναι καλο, εγω ειχα χειροτερο κ παει καλα.. checkare κ τα display settings full screen glow effect, triple bufferring k sync και κατι αλλα που εχει δε θυμαμαι τωρα.. πειραξε αυτα πορευσου :slap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.