Seek & Find Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 Χαιρετω,Θελω να κάνω το εξής: συμφωνα με καποια συνθηκη αληθης ή ψευδης ενα input box να παιρνει την παραμετρο disabled ή οχι. μπορει να γίνει αυτο και αν ναι πώς; πχ:if ($a==1){ το input γινεται disabled;}if ($a==2){ το input γινεται enabled;}ευχαριστω για το χρονο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Χαιρετω,Θελω να κάνω το εξής: συμφωνα με καποια συνθηκη αληθης ή ψευδης ενα input box να παιρνει την παραμετρο disabled ή οχι. μπορει να γίνει αυτο και αν ναι πώς; πχ:if ($a==1){ το input γινεται disabled;}if ($a==2){ το input γινεται enabled;}ευχαριστω για το χρονο σας.κάπως έτσι πάει:<?php if ($a==1) { ?> <input name="" type="text" disabled="disabled" /><?php } elseif ($a==2) { ?> <input name="" type="text" /><?php } endif; ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 5, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 ευχαριστω φιλε μου παω να δοκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 5, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 μηπως μπορεις να μου πεις ρε φιλε πως ελεγχω εαν υπαρχει ενα αρχειο σε ενα directory; υπαρχει καποια συναρτηση;ευχαριστω και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 <?php$filename = '/path/to/foo.txt';if (file_exists($filename)) { echo "The file $filename exists";} else { echo "The file $filename does not exist";}?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 5, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 ευχαριστω πάρα παρα πολυ ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 5, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 μπορω καντοντας κλικ σε καποιο συνδεσμο ή κουμπί να καλειται μια συναρτηση;<a <?php myfunction;?>>click me</a>ή<input name="submit" type="submit" <?php myfunction;?> />εαν ειναι λαθος πείτε μου πως γίνεταιευχαριστω και συγνωμη εαν σας κούρασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 5, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 στο <a> μπορείς να βάλεις javascript στο href.ενώ στο <input> μπορείς να βάλεις στο onclick,onblur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 5, 2009 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 H PHP είναι server side γλώσσα - τρέχει στο server. Δεν μπορείς να τρέξεις PHP στον browser. Μόνο javascript. Σε πιο προχωρημένο σενάριο μπορείς μέσω javascript να ζητήσεις εκτέλεση PHP στον server αλλά πάμε σε AJAX λύσεις - δε σε παίρνει ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 6, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Να στε καλα παιδια.πειτε μου εαν υπαρχει περιπτωση να γινει το εξης: θελω να εχω 2 input και ενα link. τωρα οταν ο χρηστης κλικαρει το link αν το ενα input έχει την τιμή apple και το αλλο εχει την τιμη bread να δημιουργηται ενα αρχειο.Πως μπορει να γινει αυτο;Η τελευταια ερωτηση ειναι αυτη δε θα σας ζαλισω αλλο..:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Ετσι όπως το ζητάς θέλει AJAX. Αντι για λινκ βάλε submit button και μαζι με τα edit βαλτα σε φόρμα. Στο sumbit το περιεχομενο τςν edit πάει στο server και εκτελείται το αρχείο php που έχεις ορίσει σχετικά στη φόρμα. Στον κωδικα αυτού του αρχείου ελεγχει το περιεχομενο τςν edit και κάνει ότι θες σε σχεση με τα αρχεια.sorry δεν ειμαι σε φόρμα για κώδικες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 6, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 ευχαριστω παιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.