perlepes Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 καλησπερα σε ολους και στα παιδια απο τα παλια!ελπιζω να ειστε καλα.εχω ενα προβλημα με τον ηχο στο pc.λυση δε μπορω να βρω..δεν εχω ηχο οταν παιζω κατι στο winamp είτε κομματι ειναι αυτο ή βιντεακι ενωμε το Media player ή με αλλο Player παιζουν όλα κανονικά!και μετα απο format τα ιδια εκανε.και μετα απο πολλες εγκαταστασεις winamp τα ιδια!επισης δεν εχω ηχο απο κανένα site..ουτε youtube ουτε τπτ.ενω στο nvidia mixer ο φασματικος αναλυτης δειχνει οτι παιζει ηχος...πως ειναι δυνατον να γινετε αυτο?ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Φεβρουάριος 6, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 κανεις ρε παιδια?δεν εχει γίνει σε κανένα τπτ παρόμοιο?καμμια συμβουλη εστω τι να δοκιμάσω?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Δοκιμασε να κανεις εγκατασταση την τελευταια εκδοση του Adobe Flash και κανε ενα reboot και δες αν εχεις ηχο απο youtube....ή αυτο αν εχεις firefox.....Οσο για το Winamp τι ρυθμισεις εχεις κανει στην εξοδο του ηχου ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 πιο chip ηχου εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Φεβρουάριος 8, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 της realtec εχει το alc650 το μοντελο nforce2 mcp-t.περασα και το εο adoe flash παλι τα ιδια κανει...ελεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 8, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 εδω εχει μερικα ποστ με μερικες ρυθμισεις,για ριξε μια ματια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.