psyber Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 τα 5500 παραγουν ενα συνεχη χαμηλο θορυβο ο οποίος όταν το περιβάλλον ειναι ιδιαιτερα ησυχο (βραδυα) γινεται λιγο σπαστικος. υποπτευομαι ότι τα ηχεια δεν εχουν σωστη γειωση. τι έχετε να προτεινετε? εχεί ασχοληθει κανεις με αντιστοιχο ζητημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Στα δικά μου δεν εχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο ειδικά οταν σηκώνομαι ξημερώματα για να πάω για δουλειά...Τα καλώδια ειναι σωστά κουμπωμένα, μήπως ακουμπάνε κάπου και παράγουν τον θόρυβο αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 4, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 οχι ολες οι πιθανες συμδεσεις ειναι προσεγμενες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelaggelos1416003295 Φεβρουάριος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 ακουγονται σαν παρεμβολες?σαν να σβηνεις καποιον διακοπτη ας πουμε? εγω κατι τετοια ακουω και σπαζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Φεβρουάριος 4, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Ο ήχος παράγεται ακόμα και όταν κλέισεις το διακόπτη του ενισχυτή τους..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Φεβρουάριος 4, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Μάλλον ευθύνεται ο driver της κάρτας ήχου..Ξαναπέρασε τον, ή άν υπάρχει κανένας πιό καινούριος ακόμα καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 4, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 dj chris οταν τα κλεισω δεν ακουγεται τιποτα.΄όσο αφορα drivers δεν τιθεται τετοιο ζητημα γιατι το φαινομενο παρατηρειτα ανεξαρτήτος πηγης (βλεπε xbox 360) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 5, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 ακουγονται σαν παρεμβολες?σαν να σβηνεις καποιον διακοπτη ας πουμε? εγω κατι τετοια ακουω και σπαζομαιφιλε αυτο εχει να κανει 100% με την ηλεκτρικη εκγατασταση του σπιτιου σου.στο λεω γιατι οταν ήμουν φοιτητης στη θεσσαλονικη το σπιτι ηταν παλιο και αυτα που λες ήταν πολυ συχνο φαινομενο όταν ανοιγοκλεινα κανα διακοπτη ή το αιρκοντισιον. στο σπιτι που ειμαι τωρα επειδη ειναι καινουργιο δεν εχω τετοια προβληματα αλλα μονο αυτο που αναφερω.αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος τροπος να τα γειωσω εξωτερικα...:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.