Jump to content

z-5500 και θορυβος

psyber

Recommended Posts

τα 5500 παραγουν ενα συνεχη χαμηλο θορυβο ο οποίος όταν το περιβάλλον ειναι ιδιαιτερα ησυχο (βραδυα) γινεται λιγο σπαστικος. υποπτευομαι ότι τα ηχεια δεν εχουν σωστη γειωση. τι έχετε να προτεινετε? εχεί ασχοληθει κανεις με αντιστοιχο ζητημα ?

Στα δικά μου δεν εχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο ειδικά οταν σηκώνομαι ξημερώματα για να πάω για δουλειά...

Τα καλώδια ειναι σωστά κουμπωμένα, μήπως ακουμπάνε κάπου και παράγουν τον θόρυβο αυτό?

ακουγονται σαν παρεμβολες?σαν να σβηνεις καποιον διακοπτη ας πουμε? εγω κατι τετοια ακουω και σπαζομαι

φιλε αυτο εχει να κανει 100% με την ηλεκτρικη εκγατασταση του σπιτιου σου.

στο λεω γιατι οταν ήμουν φοιτητης στη θεσσαλονικη το σπιτι ηταν παλιο και αυτα που λες ήταν πολυ συχνο φαινομενο όταν ανοιγοκλεινα κανα διακοπτη ή το αιρκοντισιον. στο σπιτι που ειμαι τωρα επειδη ειναι καινουργιο δεν εχω τετοια προβληματα αλλα μονο αυτο που αναφερω.

αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος τροπος να τα γειωσω εξωτερικα...:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.