Jump to content

Επιλογη λογισμικου..Ποια?

chaosmaster

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.Λοιπον.Υπαρχει ενα θεματακι.Εχω ενα pc...cpu INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ ram 2x2gb ddr2

vga SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 hd 2sata x500gb καρτα ηχου creative sound blaster audigy 2 zs...mobo msi...Επισης εχω στη διαθεση μου.OpenSuse 11.1 x64 το οποιο θα μπει σιγουρα στο δευτερο partition.Αυτο θα το εχω για multimedia και λοιπες εφαρμογες...Τωρα απομενει το κυριο λειτουργικο το οποιο θα ειναι καθαρα και μονο για games.Εχω τα εξης:

a) Windows Xp sp3 gr x86

B) Windows Xp sp1 eng x64

c) Windows Vista Ultimate x64

Τα games που παιζω εχουν απαιτησεις...Πχ.GTA IV..PES 2009 Assassin κτλπ.

Ποια να περασω για να εχω την καλυτερη αποδοση? (παιδια απαντησεις απο ατομα που το κατεχουν,γιατι αν κανω παλι format θα βγει ο δισkος κ θα με αρχισει στα χαστουκια...bad sectrors).

Ευχαριστω!:T:

Δεν ξέρω τι να σου πω για τα παιχνίδια, αλλά πόση διαφορά να δεις 2-3 fps παραπάνω από os σε os;Δεν νομίζω να είναι αυτός λόγος για να κάνεις ξεχωριστό partition μόνο για παιχνίδια...Πάντως για τις άλλες εφαρμογές και vista 64bit με sp1 που είχα και xp 32bit με sp3 δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα...Θα σου πρότεινα την τρίτη εκδοχή σου για όλα...

Αααα και αυτό που λες για το format κατά την γνώμη μου εξαρτάται και από τον χρήστη, δηλαδή αν μπαίνεις σε ''περίεργες'' σελίδες και κατεβάζεις αρχεία αγνώστου περιεχομένου τότε θα θες format μια φορά την εβδομάδα...Γι'αυτό όποιο λογισμικό και αν βάλεις πάνω από όλα θέλει την δική σου προσοχή...

Το linux δε το αλλαζω.Βαζω window$ μονο κ μονο για να παιζω games.Μην μπλεξω με wine και αλλες τετοιες ιστοριες.Γι αυτο θελω ενα λειτουργικο που να βγαζει την καλυτερη αποδοση για games.(ξερω οτι τα vista ειναι ποιο "βαρια" αλλα εκει υπαρχει κ το directx 10.Γι αυτο δε ξερω τι να κανω..Επισης τα 86x βλεπουν μονο 3gb ram αντι για 4 καθως επισης οπως εχω ακουσει σε test στην ουσια βλεπουν μονο 3cpus αντι 4...

Τα vista υποστηριζουν DX10.1, ενω τα XP οχι. Αυτη ειναι μια σημαντικη διαφορα στις προδιαγραφες, αλλα απο την αλλη ποσα παιχνιδια υποστηριζουν DX10.1 ??

Εγω στη θεση σου θα εβαζα ΧΡ (sp3).

DX10 και σε xp μπαινει.

ψαξτο λιγο στο lab.

μπαινει.το ειχα περασει βασικα αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι 100% αποδοτικο.Εμενα προσωπικα μου φανηκε μουφα

γιατι το λεμε λογισμικο ενω ειναι Operating system aka "λειτουργικο"?

Το λειτουργικό σύστημα είναι λογισμικό :)

• 4 weeks later...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ GAMER ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ VISTA 64RIA KAI 86RIA KAI ΧP 32...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ VISTA64 ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ PATCHAKI ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΜΟΥ CRASHARE ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ PARTITION ΜΕ ΤΑ 64ΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ GAMING ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FIREWALLS KAI ANTIVIRUS, KAI ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΑΝ ΤΑ 64ΜΠΙΤΑ..

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ VISTA ULTIMATE 64BIT..

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ GAMER ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ VISTA 64RIA KAI 86RIA KAI ΧP 32...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ VISTA64 ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ PATCHAKI ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΜΟΥ CRASHARE ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ PARTITION ΜΕ ΤΑ 64ΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ GAMING ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FIREWALLS KAI ANTIVIRUS, KAI ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΑΝ ΤΑ 64ΜΠΙΤΑ..

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ VISTA ULTIMATE 64BIT..

παρακαλω διορθωσε το post σου με "μικρους" χαρακτηρες ,καθως στο internet τα κεφαλαια θεωρειται οτι "φωναζεις".

Ευχαριστω.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.