Jerry007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2009 Λοιπόν είχα κάνει στο παρελθόν ένα παρόμοιο thread αλλα το project δεν ολοκληρώθηκε γιατί προτίμησα να αναβαθμίσω το gaming rig. Τώρα έχω μαζέψει 500Ε και σκοπεύω να φτιάξω ενα media center για να βλέπω HD movies,browsing και κανα παιχνιδάκι light αρχικά και ίσως κάτι πιο βαρύ εαν βάλλω καρτα γραφικών στο μέλλον. Διάβασα διάφορα thread όπως και αυτο του dubber αλλα θέλω να ακούσω ιδέες. Καταρχήν χρειάζομαι ενα HTPC case.Μου άρεσε πολύ αυτο του dubber αλλα σκέφτομαι και το Silverstone Lascala. Θέλω να μου προτείνετε: μητρική επεξεργαστή Και ενα wireless πληκτρολόγιο. Δεν ξέρω εαν είναι καλύτερο να πάρω μια μητρική με onboard κάρτα ή μια κανονική με μια mid range κάρτα και HDMI.. Α και κάτι άλλο.Το pc θα είναι σε πλατφόρμα intel. Soooooo lets get busy people Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Φεβρουάριος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Αν το θες και για παιχνιδια μπορεις να παρεις mobo με nvidia 9300/9400 ώστε να προσθεσεις καποια στιμημια 9800gt(x) σε hybrid sli και να εχεις καλο 3d και χαμηλη καταναλωση οταν δεν παιζεις. Σε αυτην την περίπτωση παιρνεις και εναν Intel 5200, ή και Celeron και εκλεισες.Απο την αλλη μπορεις να παρεις και AMD, με το AMD 780G chipset ή το nvidia 8200/8300, και εναν 4850e, με μαλλον λιγοτερα λεφτα. Έχε υποψιν σου οτι το 780G υποστηριζει μονο δικαναλο HDMI audio. Αν θες πιο δυνατη VGA βαζεις και μια ATI 4670 που εχει πολυ χαμηλη καταναλώση σε idle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 4, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Με την βοήθεια του φίλτατου Αλέξη(Thx for the help man ) βγάλαμε την παρακάτω σύνθεση: MotherBoard:Asus P5Q-VM CPU:Intel Dual Core E5200 RAM:Geil 2GB DDR2 800 4-4-4-12 HDD:Western Digital Caviar Green 500 GB PSU:Chieftec 450W Case:Antec Mini P180 Keyboard Mouse:Logitech Desktop MX3200 Laser Τελικά δεν διάλεξα την λύση ενός HTPC case καθός ξεπερνούσα το budget και αφού υπάρχει χώρος στο δωμάτιο no problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Φεβρουάριος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Με την βοήθεια του φίλτατου Αλέξη(Thx for the help man ) βγάλαμε την παρακάτω σύνθεση:MotherBoard:Asus P5Q-VM CPU:Intel Dual Core E5200 RAM:Geil 2GB DDR2 800 4-4-4-12 HDD:Western Digital Caviar Green 500 GB PSU:Chieftec 450W Case:Antec Mini P180 Keyboard Mouse:Logitech Desktop MX3200 Laser Τελικά δεν διάλεξα την λύση ενός HTPC case καθός ξεπερνούσα το budget και αφού υπάρχει χώρος στο δωμάτιο no problem Δες το Antec nsk2480: 120E μαζι με τροφοδοτικο. Καθώς και διαφορα αλλα με τιμες κατω απο τα 100€ του mini p180 που βγαζει το skroutz με αναζητηση "htpc" σε κουτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 4, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Η παραγγελεία θα γίνει όλη απο πλαίσιο οπώτε διάλεξα απο εκεί :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 4, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Βαλε το αντίστοιχο 500αρι chieftec Και αν θελεις 2 σκληρους(raid1) ή έναν μεγαλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.